Velké dilema

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod JorgeJay 25. 8. 2014 17:38

Zdravím, jsem vlastníkem iPhonu 5s (spokojený), ale asi už toužím po větším displayi. iphone 6 či 6L nechci, vzhledem k ceně která bude asi ještě vyšší nez 5sko. Mám v hledáku OnePlus One 64GB variantu. Má někdo s tímto telefonem zkušenosti? Je Cyanogenmod 11s dobrou ROMkou, říkám-li to správně? Jsem zvyklý na rychlost a pylnulost iOS a má cenu jít do OnePlusu a Cyanogenu? Neumím a ani nechci rootovat systémy, neumím instalovat jiné ROMky, a tak mám trošku z toho androidu strach. Jak je na tom OnePlus One s nemocemi? U nás na vesnici je 3G, LTE od O2 tady asi nebude ještě dlouho, takže LTE funkci u telefonu nevyžaduji. Děkuji za upřímné odpovědi :-)
Siemens C55 -> Nokia 7250i -> Nokia 6300 -> Samsung i900 Omnia -> iPhone 4S -> iPhone 5S -> OnePlus One -> iPhone 5S -> Sony Xperia Z3+ -> Samsung Galaxy S6 -> Sony Xperia XZ Premium -> Samsung Galaxy S8 -> Xiaomi Mi9
JorgeJay
Junior

Odeslat příspěvekod D.Francis 25. 8. 2014 19:28

Když máš z Androidu obavy, kup Lumii 1520, má perfektní foťák, skvělou výdrž baterie, celkově je super :)
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Leeroy Jenkins 25. 8. 2014 19:51

Myslím si, že Lumia 1520 už je extrém, zvláště když bude přecházet z 5s :-)

Ideální by měla být Nokia Lumia 930 :-)
Hezký den přeji!
Leeroy Jenkins
Junior

Odeslat příspěvekod D.Francis 25. 8. 2014 19:55

Extrém jak pro koho :) OnePlus One je též velký...
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod hasmi9 25. 8. 2014 20:28

záleží jak moc velký displej má být... pokud opravdu velký (phablet) pak ta 1520 nebude vůbec špatná volba, pokud chcete menší a exkluzivní foto tak 1020. Pokud vám na fotkách zase tak nezáleží pak 930 (popř. 920 nebo 925 - ne že by měli špatný foťák jen 1020 je prostě dneska jednoznačnej top)
systém (WP8,1) je skvělej, od updatu na 8,1 suprově stabilní (i předtim to bylo hodně slušný :) ), bez chybky (snad až na muziku která se nedá setřídit dle složek) občas nějaká ta hra chybí (teď mě napadá např. Real Racing 3) aplikace už jsou snad všechny na které si vzpomenete (a raketově jich přibývá) mám možnost srovnávat s androidem, kterej má plno lidí v okolí a rozhodně mohu každýmu WP doporučit a naopak mě moc android nezaujal... navíc jsem někde slyšel že WP je podobný ve funkcích iOS (iOS neznám takže nemůžu ani potvrdit ani vyvrátit)
hasmi9
Junior

Odeslat příspěvekod D.Francis 25. 8. 2014 21:49

OnePlus One 64GB je u nás předražený, a neumí všechna pásma LTE, která jsou potřebná u nás... Na GizChina.cz se píše o nějakých problémech s aktualizací :-|
D.Francis
Uživatel deaktivován