mobil - 5000Kč, dlouhá výdrž, GPS

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ascaso 30. 8. 2014 19:24

takže THL 4400 je doma od včerejška.
Vypadá opravdu dobře, je moc pěkně udělanej, zpracování super, displej paráda, nekouše se, jede plynule. Baterka, to je něco. Srovnávám s Prestigio a starším Hyuawei.

Ta GPS... dnes sem vyběhl do přírody a zapl endomondo. První fix chvilku trval, ale dobrý. Doma sem zkoukl trasu a naměřený hodnoty a na.ral sem se :D Přesnost hodně mizerná, na 500metrový rovince to zaznamenalo zuby jak na pile. O převýšení raději nemluvě...

Zkusil sem na chvilu Sygic, chytl se do půl minuty a vypadá, že ten bude bez problému.

Takže teď nevím, buď telefon vrátím, i když se mi nechce, ta baterka i zbytek jsou perfekt.
Jde jen o ten záznam trasy na Endomondu. Nějaký pro mě důležitý měření poberou Sigmy, no...
Endomondo mi pomohlo zhubnout 40kg, teď už pro mě nebude tak důležitý...

Předpokládám, že nějaká aktualizace to nespraví (sem lama)

tak nevím, no
Ascaso
Junior

Odeslat příspěvekod Nery 30. 8. 2014 19:29

jsem ti psal abys dobře vybíral... První fix trvá vždycky déle. Zkus si stáhnout gps test, hod sem pro porovnání screen z volně přírody.
Nery
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ascaso 30. 8. 2014 19:36

ano ano, pravdu díš... možná sem měl líp vybírat, ale když pominu to endomondo, vypadá to dobře...
jde spíš o to, že nevím co jinýho.
Pokud bude funkční navigace, tak možná to endomondo oželím... nevím
Ascaso
Junior

Odeslat příspěvekod Nery 30. 8. 2014 19:51

navigace si myslím funkční bude,zkoušel jsem pár co se týče gps slabších telefonů a navigace jakž takž ušla. Horší to bude s tím endomondem a jemu podobným aplikacím. Mám v současné době jinak výborný mobil LG L90, kde bych řekl to není s gps úplně stoprocentní a rozdíly v zástavbě díky slabší síle jsou znát. Zkusil bych teď u T-mobile Samsung Ace4, ale pro mne už je ctyrpalcovy displej malý...
Nery
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod D.Francis 30. 8. 2014 20:01

Možná jsi měl vybírat lépe… ? To je těžké, kvůli jedné aplikaci mít nízkou výdrž baterie,TouchWiz, menší displej aj.
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Ascaso 30. 8. 2014 20:06

D.Fracis: Právě, to je oč tu běží... Ten telefon se zdá fakt super. Takže asi radši přestanu používat endomondo. stejně po narození synka vyměním kolo za kočár :-D
Ascaso
Junior

Odeslat příspěvekod roy1 30. 8. 2014 20:25

zkus pro záznam použít apk Cardiotrainer, mám s ní na MTK procesorech dobré zkušenosti.
roy1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod D.Francis 30. 8. 2014 20:30

No vidíš, teď budeš spíše potřebovat apku na kočár... :-D
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Ascaso 30. 8. 2014 20:34

roy1: díky, zkusím.

Francis: jsou? :D
Ascaso
Junior

Odeslat příspěvekod D.Francis 30. 8. 2014 20:39

To nevím, ale říká se, že Android má apky na všechno... :-D Ale každopádně se ti bude hodit dlouhá výdrž baterie :)
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Ascaso 31. 8. 2014 11:57

takže... večer v posteli sem kontroloval co nového se událo ve světě a kochal sem se pozorovacími úhly... Ráno vezmu mobil do ruky přes displej prasklina... tak já už fakt nevím, je toto normální?
Ascaso
Junior

Odeslat příspěvekod D.Francis 31. 8. 2014 12:06

Byla tam při rozbalení? Kde jsi ho kupoval?
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Ascaso 31. 8. 2014 12:43

od jiste doby nakupuju tak, abych mohl vrarit hned... bral sem to pres okay elektro. Prasklina tam nebyla. Ale telefon jen lezel, nikdo s nim nic nedelal. kazdopadne mobil vzali, penize poslou zpet. takze snad dobry
Ascaso
Junior

Odeslat příspěvekod D.Francis 31. 8. 2014 12:57

Ještě že tak... :) V tom případě budeš vybírat znovu :)
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Ascaso 31. 8. 2014 13:22

asi ho vezmu zase :D
nevim... co jinyho...
Ascaso
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka