od yamamoto 4. 11. 2014 16:24
Tak, všem díky za rady. Tel. jsem koupil na alza.cz, black edici.
Přišel s přepravou zdarma dnes dopoledne (objednáno v neděli po 18:00).
Balení bylo pevné, určitě by se tomu nic nemělo stát. Balení obsahovalo tel, 2 folie (přední zadní) a nabíječku (usb kablík + připojku do zásuvky). žádná sluchátka a podobné capiny. příručka je samozřejmostí.
Bateria byla nabitá, hned jsem tedy přehodil SIM, kde nebyl žádný problém a tel spustil. Naběhnul vcelku rychle, během pár sec.
Aplikací tam je v základu málo, téměř vše se musí dostahovat. žívá pozadí tel. neobsahuje (alespoň jsem nenašel), ale na toto stačí jedna appka a stáhnete si jich stovky. Instalace proběhla bez problémů, vše šlape jak po másle. žádné lagy, sekání a aplikace se spouští rychle.
to je zatím vše, co dokážu říci. Zatím jsem spokojen, i po spuštění více applikací jsem nezaznamenal žádnou změnu. snad ještě vyjde update na 3.0 UI, ale není to moc třeba.
Konstrukce vypadá solidně, tel. se drží velmi dobře, nijak zvlášť neklouže. SIM a Paměťovka se vkládají ze strany po odklopení krytu, který také drží pevně. tlačítka jsou vpravo a hned jsem si zvykl.
Tel .můžu jen a jen doporučit, otec má Samsung S4 a když je porovnám, tak to vyjde na stejno (jen za poloviční peníze).
Jo a GPS. GPS mě našla vcelku okamžítě (snad 5 sec) a to jsem byl v budově v kanceláři. Doma jsem porovnával s GPS samsungu a překvapivě byla navikace Honoru přesnější (byli jsme v 1. patře 2 patrového domu (nad náma pokoj + půda + střecha). Samsung ukazoval na cestu (cca 5 metrů od domu) a honor 6 ukázal přímo na dům, cca na půl metru přesně. takže velmi dobrý výkon.
můžu jen doporučit (obal jsem si koupil na samsung S5, kožéný a sedne perfektně, jde na to sehnat i org. flip cover ale nezkoumal jsem kde).