Nexus 5 - vyplatí se ještě?

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ca1a 5. 11. 2014 22:03

A myslíte, že z těch mobilů co jsou v této konverzaci napsány, je nějaký vyloženě špatný nebo je celkem jedno jaký koupím spíš záleží jaký má vzhled a takový drobnosti? :)
Ca1a
Junior

Odeslat příspěvekod bolojang 5. 11. 2014 22:04

Není nic extra znamená co? S čím jsi porovnával, v jakém provozu, přehrávání videa, na 3g, Lte, WiFi, prohlížení internetu ...zajímají mě tvoje zkušenosti.
bolojang
Junior

Odeslat příspěvekod D.Francis 5. 11. 2014 22:14

Myslel jsem tak, že má nižší výdrž baterie oproti SG Note3
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod bolojang 5. 11. 2014 22:15

Vyloženě špatný myslím není žádný, bude záležet na tobě co upřednostňíš. Vodeodolnost, S-pen, preference značky, rozměry, váha...
bolojang
Junior

Odeslat příspěvekod Ca1a 5. 11. 2014 22:22

no ještě se uvidí :) chce to čas :) ještě budu rozhodovat podle ceny ale možná nějaký z těchto mobilů dostane nějaké Vánoční nebo po Vánoční slevy :)
Ca1a
Junior

Odeslat příspěvekod D.Francis 5. 11. 2014 22:28

Měl by si přečíst recenze a testy všech smartphonu, co máš ve výběru a někde si ty fony odzkoušet, pomůze ti to v rozhodování… Mohl bys sem dát také, na co nejvíc budeš telefon používat…
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Ca1a 5. 11. 2014 22:35

Recenze jsem si přečetl :) ale spíše jsem se koukal na videa většinou asi 3x na jedno video :) Telefon bych chtěl používat na serfování na netu (fb....), poté na hraní her a nějakých zábavných aplikací :) a taky s tím budu občas fotit :)
Ca1a
Junior

Odeslat příspěvekod D.Francis 5. 11. 2014 22:41

Viděl bych to na SG Note3 nebo LG G3 :)
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Ca1a 5. 11. 2014 22:43

oki :) každopádně děkuji Vám obou za rady :)
Ca1a
Junior

Odeslat příspěvekod elipsoid 19. 11. 2014 17:11

Fakt to chce odzkoušet. Byl jsem na tom nedávno podobně. LG G3 je hrozivý pádlo, to už je fakt na dvě ruce, jednou rukou se mi to extra blbě ovládalo. G2 je pro mě, jak říkáš, ošklivý. Koukal jsem i po Lumiích, ty se mi docela líbily. Nakonec ale vyhrál Nexus 5, kterýho jsem náhodou viděl v Alze - hezkej čistej systém, extra rychlost i včetně přepínání aplikací (tady se Lumie nechytaly). Ale i tak je to už dost velkej telefon a má třeba blbě umístěný tlačítko zapínání - je moc vysoko, takže člověk musí fakt natahovat palec :) A to nemám zrovna malý ruce. Jestli bude k mání ještě v lednu je věc druhá.
elipsoid
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 19. 11. 2014 17:22

Záleží na prioritách, šel bych do něj v případě, že chci mít jistotu prvních aktualizací, podařeného displeje, výkonu. Proti mluví výdrž, pouze průměrný fotoaparát, trochu horší ergonomie. V té ceně si myslím, že jsou na trhu lepší zařízení. Např. G2, S4-A či Honor 6.
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Předchozí stránka