Mobil pro pritelkyni do 5000,-

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod D.Francis 10. 11. 2014 20:56

Těžká volba to není, ať si vybere ten, který se jí líbí více… :)
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Nery 10. 11. 2014 21:09

L90 má parádní výdrž, G6 zas notifikační diodu... Před půl rokem jsem se taky těžce rozhodoval, nakonec jsem se rozhodl pro L90. Hlavně kvůli té baterce a že má o krapet větší displej.
Nery
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kultus 11. 11. 2014 07:43

Tak u mne to zatim vyhrava G6tka, bude mit o chlup lepsi jemnost displeje a 4.5" pro ni bude lepsi nez 4.7", navic ta dioda se fakt hodi. Mrknu poradne jeste na tu L90 ;-) ono do vanoc jeste muze lecos zlevnit a dostat se tak do vyberu tak uvidime, treba to nakonec bude vsechno jinak.
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 12. 11. 2014 10:57

kotrcka píše:Mám G6 (bez LTE) a super, rukami mi prešlo LG L70 (čo je menší a pomalší brat L90) a aj napriek HW to bolo OK. LG má výhodu vymeniteľnej batérie, aj keď je zasa otázka, či ju v priebehu životnosti meniť vôbec budeš (ale výhoda to asi bude, ak by si ho predával ďalej). LG (L70) pokiaľ si pamätám nemalo diódu, myslím že ani L90 nemá. G6 s LTE je zasa mierne mimo cenu (predáva len O2 a T-M za 6 ak sa nemýlim.

Technicky ešte BB Z10, ale to je iný systém a ani tá výdrž nie je bohvie čo. Ale je malý, má HD display, slušný foťáčik, nezadýcha sa (2 GB RAM).

Chci se zeptat na tu G6. Cetl jsem v recenzi, ze meli problem s vypadkama signalu a psanim na klavesnici, pry mel borec hodne preklepu a musel prepnout na standartni androidi. Jak ses na tom ty?
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod kotrcka 12. 11. 2014 12:27

Huawei klávesnica nemá slovenský slovník, takže tam píšem len bez predikcie je to OK, jedna z lepších klávesníc. Anglicky s predikciou je to úplne bez debaty.

Mám na porovnanie telefón s rovnakou uhlopriečkou a AOSP - tam tá klávesnica je o poznanie horšia.

Pravdupovediac, najlepšiu klávesnicu malo LG, sú tam všetky slovníky, pozná to fakt aj extrémne slová, po nej by asi bola tá v Huawei.

A k výpadkom signálu - stalo sa mi to, keď som sa vrátil z roamingu, že ma nechcelo prihlásiť do domovskej siete (ale som u virtuála, takže možno aj problém v tomto), až po reštarte. odvtedy drží a prihlási sa aj keď signál stratím (metro).
kotrcka
Junior

Odeslat příspěvekod Cooker 12. 11. 2014 12:47

Co třeba Samsung Galaxy Ace 4? Má sice slabší rozlišení, ale dle dnešní recenze na konkurenčním webu je optimalizace TW velmi slušná.
Samsung Galaxy NOTE10 Lite
Dell Inspiron 15 7559 + HP ProBook 430 G5
Cooker
Junior

Odeslat příspěvekod ramses33 12. 11. 2014 13:13

kultus
Chci se zeptat na tu G6. Cetl jsem v recenzi, ze meli problem s vypadkama signalu a psanim na klavesnici, pry mel borec hodne preklepu a musel prepnout na standartni androidi. Jak ses na tom tykultus

No on ten borec si trochu vymýšlí.
Výpadky signálu netrpí a překlepy jsou jeho nešikovnost.

Klávesnici si přece může nahrát jakoukoliv, která mu vyhovuje. Mě a mým známým vyhovuje nejvíce tato s češtinou a zásobou slov s možností individuálního přizpůsobení a minimálním nárokem na prostor. Velikost tlačítek-kláves se mění s počtem povolených lišt, takže pro telefony od čtyř palců funguje bez problémů.

https://play.google.com/store/apps/deta ... oard&hl=cs

http://www.androidtip.cz/hackers-keyboa ... etu-sipky/
ramses33
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod kultus 18. 11. 2014 09:07

Jeste k te G6 jakou ma GPSku, je fix dostatecne rychly a presny? Telefon se bude pouzivat aj na geocaching a tohle je jedna vec, ktera ji stve na tom samsungu...
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod rousini 18. 11. 2014 10:20

Kromě rychlosti fixu by mě zajímalo, jak se rychle dovede najít po výpadku signálu v husté zástavbě, tunelu nebo v lese. Mám Xperii M, která najde družice hned, ale jak je jednou ztratí, tak je v ...
rousini
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 24. 11. 2014 15:02

Jaky je rozdil mezi G6 LTE a P7 mini? Mne prijdou stejne. V jednom pry spolehlivem obchode maji P7 mini v CZ distribuci. Je to mozne?
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod D.Francis 24. 11. 2014 15:15

Huawei Ascend P7 mini je totéž co Huawei Ascend G6 LTE, pod timto názvem se prodáva v jiných zemích, a určitě to nebude CZ distribuce
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod kultus 25. 11. 2014 18:06

Jo myslel jsem si...
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod arnydoskoc 27. 11. 2014 22:50

Tohle téma jsem chtěl založit... já jsem asi v pytli... protože G6ka se mý milý zdála hranatá... G2mini se mi fakt moc líbí - hlavně displej, baterka a LTE, ale děsí mě ty tlačítka, ikdyž jsem na ně slyšel i pozitivní reakce... vim, že v ruce se bude držet líp ta G2 - sám jsem to zjoušel. A co se týká toho Samsungu Ace 4 měl bych obavu, že až se tam nacpe pár aplikací, pujde to s výkonem dolu... jedinej telefon kterej od Samsungu s tímto nemá problém je Note3. Dám ho mám a nedám na něj dopustit...
arnydoskoc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod petrov75 28. 11. 2014 08:26

Já čekám až vyjde u nás HONOR 3C (3.900Kč), přítelkyni se líbí bílá verze a co jsem koukal na videa na netu tak není špatný.Chtěl jsem ji vzít Honor G6 LTE ale počkám na to 3C.
petrov75
Junior

Odeslat příspěvekod Buchtič 28. 11. 2014 10:49

rozdíl G6 a G6 s LTE je teda v paměti a LTE, jinak sou totožný? Tady v katalogu totiž G6 bez LTE nemaj k porovnání a G6 s LTE se cenou odkazují na G6 bez LTE, trochu mě to mate..... s LTE maj teda opravdu jen operátoři? :hm díky
konečně zase NOKIAAA - pětka modroočko ;-)
Buchtič
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka