Čínské e-shopy s telefony se skladem v Evropě

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Nivico 13. 4. 2015 06:33

Peníze budou, my nebudem.
Nivico
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod freddy158158 13. 4. 2015 07:06

tak balicek dorazil...a mam v tom ted zmatek i ja .. zaplatilo se cca 7$ aby byla preprava DHL a poplatek v cesku se neplatil.proste borec dosel a chtel jen podpis.
tak to budu muset otestovat jeste jednou.je to nejaky divny ..
freddy158158
Junior

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 13. 4. 2015 07:19

Tak s jistotou na 80% vim proc. Tech 7 dolaru si platil odesilateli, jiny prodejce treba k nskupu nad 200 dolaru by ti dal dopravu dhl zdarma, ale to neni rozhodujici ... Dhl si jiz pri doruceni nic nedoplacel, protoze na baliku byla deklarovana nizsi cena a tudiz nebylo vypocitane dph a ani tedy nebyl duvod uctovat poplatek za zaruku v celnim rizeni. Zkus prohlidnout balik, nekde na nalepce by mela byt uvedena cena zadana odesilatelem nebo prilepena faktura, kolik je tam uvedena cena?
tomasvlasak
Junior

Odeslat příspěvekod pro.jh 13. 4. 2015 08:15

Jednoznačně coolicool.com - sekce EU Warehouse stocking - skladem v Německu, doprava zdarma DHL (2 až 3 dny) a cena nepatrně navýšená oproti jejich zboží na území Číny. Vyzkoušeno 4x a vše OK.
pro.jh
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod freddy158158 13. 4. 2015 12:46

tomasvlasak: jak jsem psal.balik nebyl pro me.nechal jsem ho prohlidnout a na krabici cena praveze nebyla.co je nejvetsi ***** ze slo o merici hlavu (laserova vodovaha za 70$) a navc v krabici cca 30x30x30 cm a vaze skoro kilogram.
jsem prave uplne zmaten.pokazde si zaplatim DHL činanovi 5$-20$) a nase DHL v cesku mi da poplatek.vetsinou 320-800 (dle hodnoty zbozi)
ne ze bych se zlobil ze je to zadara ale ted nevim kdyz zase neco objednam kde a odkud to vyjde relativne lip.delaj mi v tom kluci šikmooci bojdel :-D
freddy158158
Junior

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 13. 4. 2015 13:42

Tak to byla náhoda, že zrovna nevyměřili DPH, občas se to stane i přes českou poštu, že nějaký telefon nebo tablet projde kontrolou bez povšimnutí, prostě ho celník přehlédne a nechá jít dál bez doplatku, ale to už je lidská chyba a né nějaký systém, jak se tomu vyhnout
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Junior

Odeslat příspěvekod freddy158158 13. 4. 2015 16:28

ja se tomu nechtel vyhnout ( i kdyz je to prijemne) ale ted nevim kokik vymeruji a delaji mi v tom zmaek :-D :-D
freddy158158
Junior

Odeslat příspěvekod jirkaf 12. 5. 2016 09:10

Coolicool nákup z EU skladu: mobil za týden doma bez DPH i cla. Vše bez problému. Doprava zdarma i s trackovacím číslem.
Naposledy upravil jirkaf dne 12. 5. 2016 14:14, celkově upraveno 1
jirkaf
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Matyzz 12. 5. 2016 13:23

ppostyle neznám, dík za tip
Matyzz
Kolemjdoucí

Předchozí stránka