Levný mobil na Video

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod TonyM 23. 4. 2015 11:14

Zdravím,

Chtěl bych telefon na natáčení videa. Něco s čím natočím psa jak si hraje, nedělní procházku, pár záběrů z výletu. Potom to sestříhat a upravovovat. NFC ani LTE nepotřebuji. GPS, Endomondo, budík a těch pár aplikací bude mít asi každý.
Telefony docela ztrácím, rozbíjím (rozbil jsem i obrněné Evolveo :'( ). Proto nechci dražší než 4500. Za dva roky už jsem měl 3.

Samozřejmě by se mi líbila Lumia 1020, nebo iPhone 4S, ale je mimo moji cenovou kategorii.
Lumia 640 má slušnou výdrž, ale žádné ukázkové video jsem nenašel.
V Datartu byla Lumia 925 za 6700, ale to mi přišlo taky docela dost. Ale ta se mi líbila hodně :love: .
V tom množství Androidů jsem úplně ztracen.
Nechci telefon z druhé ruky ani žádný GoClever nebo MyPhone. Díky moc za vaše rady.
TonyM
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Leeroy Jenkins 23. 4. 2015 11:48

Lumia 925 se dá sehnat za 5600 Kč, má EU záruku, takže i šedivku opravíš na záruku v autorizovaném servisu.

Kvalitní video a foto má a pokud se ti líbí tak bych neváhal. Má hliníkový rám, je hodně bytelný, když koupíš ještě nějaký bumber, nebo slim cover, tak to se snad nedá rozbít :D
Hezký den přeji!
Leeroy Jenkins
Junior

Odeslat příspěvekod mipsulin 23. 4. 2015 13:51

Honor Holly.
Levný za 3 290 Kč,- ale s 16 GB pamětí, lépe se drží díky tvaru těla a má prerfektní fotoaparát se stabilizací a unikátně kvalitní video s rychlým ostřením. ;-)

Kromě vylepšení fotoaparátu, umožňuje patentovaný Image Signal Processor (ISP) smartphonu od Huawei řídit celou řadu funkcí, které napodobují funkce digitálních zrcadlovek, například autofokus, vyvážení bílé a potlačení šumu, pro nádherně optimalizované snímky za každých podmínek. Uživatelé si také mohou zvolit funkce zaostřování a měření expozice pouze jedním dotykem. Díky tomu lze preferované zaostření a expozici nastavit tak, aby přesnost obrazu byla maximální.

Telefon Honor Holly nemusíte nabíjet každých pár hodin, tak jak je u některých jiných telefonů běžné. I při náročném provozu vydrží baterie Honoru Holly déle - celé dva dny.

http://www.hihonor.com/cs/pages/products/honorholly
mipsulin
Junior

Odeslat příspěvekod domcek 23. 4. 2015 18:39

Co Lumia 735?

Popřípadě skvělou volbou co se fotek a videa je LG L90
Nokia 3310 - SE K750i - SE K550i - Nokia 5130 - HTC Touch Pro - Motorola Defy plus - Sony Xperia V - LG G2 32GB
domcek
Junior

Odeslat příspěvekod mipsulin 23. 4. 2015 18:56

Domcek.
Mohu zodpovědně z vlastní zkušenosti napsat, že tebou doporučené tel. v kvalitě fotografií a videa silně zaostávají za Honor Holly . Ten v této třídě do cca pěti tisíc momentálně nemá konkurenci.

Potom nastupuje lepší a to je Honor 4x ,
Bude se prodávat na přelomu dubna a května.
je výkonově nadupaný a má 5,5 palce a perfekt JDI displej

http://mobilenet.cz/clanky/55palcovy-honor-4x-s-lte-dorazi-na-cesky-trh-zname-cenu-19879
http://www.hihonor.com/cs/pages/products/honor4X
Naposledy upravil mipsulin dne 23. 4. 2015 22:34, celkově upraveno 1
mipsulin
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 23. 4. 2015 22:08

I kdyby si měl pravdu, tak ti to vychvalování Huaweie už nikdo nevěří.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Nick Cave 23. 4. 2015 22:18

Honor 4X s displejem 6,6'' je verze Max ? :)
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod Dychov 23. 4. 2015 22:40

Připlať si a ber tu lumii 925, za tu cenu neseženeš na video nic lepšího.) Akorát si přes webový store ověř, že jsou na wp všechny tebou požadované aplikace.

Toho magora výše, který ti doporučuje honor, normálně ignoruj, je to placený agent oné značky.
Dychov
Junior

Odeslat příspěvekod mipsulin 23. 4. 2015 23:08

Tak ona ta výborná kvalita fotografií a videa Honor-Huawei má technologické odůvodnění.
mipsulin
Junior

Odeslat příspěvekod Pan Kája 24. 4. 2015 00:53

Já bych doporučil, pokud seženeš, tak lumii 920. Je trochu tlustší, než ségra 925 bez bezdotykového nabíjení.
Ale na druhou stranu, má výrazně více úložného prostoru na videa (16GB u 925 je poměrně dost málo) a IPS displej, který, když už nic, tak jako náhradní díl v případě rozbití vyjde na polovic. A i tak doporučuji bytelnější pouzdro - to není nikdy na škodu.
Siemens M50 -> SE T300 -> SE K750i -> SE C702 -> SE Elm -> Motorola Atrix 4G -> Lumia 1020 (AT&T) -> Lumia 930 -> Galaxy S7 -> Huawei P30 Pro -> Vivo X100 Pro
Pan Kája
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod metyn 24. 4. 2015 06:17

benq t3 za 3000 grajcarů u O2, http://www.o2.cz/osobni/mobilni-telefon ... 250-benqT3 , recenze trebars tu: http://mobilenet.cz/clanky/minirecenze-benq-t3-zdarily-navrat-benq-na-cesky-trh-18497 , Meta
metyn
Junior

Odeslat příspěvekod NiceOne 24. 4. 2015 11:15

Dychov píše:Toho magora výše, který ti doporučuje honor, normálně ignoruj, je to placený agent oné značky.

Mám obavu, že je to takový blbec, že to dělá zadarmo.
Peugeot 308 SW 1.6 HDI
iPhone SE
NiceOne
Junior

Odeslat příspěvekod TonyM 24. 4. 2015 11:36

Ten Honor Holly je fakt bezva, moc se mi líbí... Ten název je jako nějaký spell z World of Warcraft. :tleskani Bohužel to je tak jediné co mě na něm zaujalo. Děkuji všem za rady beru Lumii 920 nebo 925 s tím nejbytelnějším krytem jaký existuje. S tím, že na akcích se budu brzdit. :mrgreen:
Naposledy upravil TonyM dne 24. 4. 2015 12:21, celkově upraveno 1
TonyM
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dj.mirRa 24. 4. 2015 12:17

Snaž se sehnat verzi 32 GiB. U nás ji myslím nabízel kdysi dávno Vodafone.
dj.mirRa
Junior