od Vahač.X 12. 5. 2015 10:23
rumukrad + pedes:
Huawei G6 LTE se nebojím, naopak jsem si jej přidal do srovnávací tabulky, něco si k němu nastudoval (recenze atd.) - ten telefon nevypadá špatně, má celkem líbivý design, ta velikost je taky celkem OK (v rámci současných telefonů)... rozumnou cenu... dostatečná kapacita úložiště (to co zbývá pro uživatele - podle recenzí a videí cca 5GB).
Co mně naopak příliš nevyhovuje:
- není menu aplikací (vše je pouze na domovských obrazovkách, mezi kterými navíc nelze přecházet cyklicky)
- podle recenzí nepříliš funkční automatické nastavení jasu
- nižší rozlišení displeje
- slabší podpora výrobce
To prostředí celkově je takové "zvláštní", ale asi to je o zvyku.
I přes výše uvedené se telefon dostává do užšího výběru...
Nick Cave:
no asi by "hloupý telefon" klidně naplnil ten základ, ale touhle cestou jít nechci (tu Nokii neznám a ani jsem ji nehledal, Samsung 5611 určitě ne - měl jsem od zaměstnavatele 5610 a to bych nepřál ani nepříteli), spíš se snažím o "nenápadné" pozvednutí budoucí uživatelky na vyšší level
martin.blader:
Blackberry - taky jsem se na něj v rychlosti podíval - ale to není vhodný kandidát (menšinový OS, málo aplikací, 2jádra, podprůměrný foťák...)
Eagle Samsung NENENE
kotrcka:
tak to pro mně není úplně nejlepší správa ... právě Spirit je můj největší favorit
Najde se tady někdo, kdo už má LG Spirit (LG H440n Spirit LTE) v běžném používání... prosím o nějaké zkušenosti z běžného provozu a potvrzení případně vyvrácení informace o restartech... DÍKY
Aktuálně LG G2 a S GS3 ... ale začínal jsem už s Motorolou 160