Jaký MALÝ telefon pro ženu?

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod frantavomacka111 12. 5. 2015 13:31

Vahač.X 12. 5. 2015 13:52

LG spirit nemá žádnou výhodu, ty 4 GB navíc jsou k ničemu když nejdou přesouvat soubory a apky na SD kartu a je o dva tisíce dražší než Y 550.
Apky přesouvat u Y 550 jdou, takže 4 GB rozdíl je nicotný, těžký je kvůli tomu, že má kovový rám je bytelný má samostatná ovládající tlačítka zvyšující komfort všechna LTE pásma všechny senzory včetně gyroskopu , ten třeba potřebuješ na sledování noční oblohy apkou SkyMaps a jinak, dělej si co chceš, utrácej jak chceš, je mi to jedno , beru zpět doporučení , na téhle úrovni diskutovat nebudu.
frantavomacka111
Junior

Odeslat příspěvekod Vahač.X 12. 5. 2015 14:24

frantavomacka1111:
Nevím proč se hned urážíš... Nevím jestli si zvyklý na to, že správný může být vždy jen jeden názor... já hledám alternativy. Podíval ses třeba na první příspěvek, kde se popisuje účel telefonu?

A pokud jde o přesování apk na kartu - musím vycházet z toho co se někde dočtu - tak třeba UŽIVATELSKÁ recenze (tedy někoho kdo ten telefon má!) říká, že apky na kartu nejdou - viz:
http://www.mobilmania.cz/uzivatelske-re ... eview=3100
nebo třeba
http://mobilni-telefony.heureka.cz/huawei-y550/recenze/#section uživatelská recenze "Karel" z 24.4.2015

Pokud jde o soubory (tedy předpokládám, že je řeč o fotkách, hudbě atp.) tak ty snad na kartu jdou i u toho Spiritu ne? Kdyby ne, tak by ta SD karta ztratila smysl, kdyby na ni nic nešlo dát :mrgreen:

Nesnažil jsem se tě urazit, ale pokud to tak bereš je mi líto... mám prostě jen jiný náhled na věc a nejnižší cena není mým jediným kritériem při výběru.
Aktuálně LG G2 a S GS3 ... ale začínal jsem už s Motorolou 160 :-)
Vahač.X
Junior

Odeslat příspěvekod frantavomacka111 12. 5. 2015 14:44

Já nejsem uražený. Nečerti se. Jen nevidím důvod k diskusi a nemám zájem o takto vedenou diskusi, tak nebudu diskutovat, vždyť způsob diskuze a například zdejší příspěvky od Reku jsou žumpou, tak diskutuj beze mne a dávej si požadavky, já nemám zájem.
frantavomacka111
Junior

Odeslat příspěvekod Vahač.X 12. 5. 2015 14:56

Reagoval jsi na můj příspěvek, tak jsem se domníval, že problém je u mně?
Nevím kdo jsi ty ani kdo je "Reku" a upřímně je mi to jedno. nemám zájem o dohady s nikým. Cílem tohoto vlákna bylo od začátku něco jiného.

Jinak OK - tvůj názor beru.
Aktuálně LG G2 a S GS3 ... ale začínal jsem už s Motorolou 160 :-)
Vahač.X
Junior

Odeslat příspěvekod petyo 12. 5. 2015 14:57

Kup jí iPhone 4S. Dá se koupit za 6000,-Kč. Co se týká designu tak nemá konkurenci a mimo Androidu (nevím sice proč) myslím splňuje všechno.
petyo
Junior

Odeslat příspěvekod Lues.deFunes 12. 5. 2015 15:01

Jasny pozadavek byl Android, a uz tu nabizeli Windows, Blackberry a ted Ajfouna :D Jsem zvedav kdy nekdo prijde s Jollou :D
Lues.deFunes
Junior

Odeslat příspěvekod petyo 12. 5. 2015 15:13

Při požadavku na co nejmenší telefon při ceně do 7000,-Kč se iPhone 4S vyloženě sám nabízí. Jedinou podmínku co nesplnuje je Android a pak to nejisté LTE. Zase je o to hezčí. Možná nejlépe zpracovaný telefon co kdy na trhu byl. Pro ženskou jasná volba.
petyo
Junior

Odeslat příspěvekod frantavomacka111 12. 5. 2015 15:34

Vahač.X 12. 5. 2015 15:56
Reagoval jsi na můj příspěvek, tak jsem se domníval, že problém je u mně?
Nevím kdo jsi ty ani kdo je "Reku" a upřímně je mi to jedno. nemám zájem o dohady s nikým. Cílem tohoto vlákna bylo od začátku něco jiného.

Mé doporučení se odvíjelo od tvého zájmu o předražený LG.
Jinak G6 je pro dámu vynikající i z estetického hlediska.

http://consumer.huawei.com/cz/mobile-ph ... -4g-cz.htm
frantavomacka111
Junior

Odeslat příspěvekod domcek 12. 5. 2015 15:42

LG G2 Mini by určitě nebyla špatná volba, nicméně mohla by vadit absence notifikační diody a automatické regulace jasu.

Máš G2 tak cca víš do čeho jdeš. Jinak bych šel do Huawei G6. Co se týče prostředí, tak můžeš nahodit alternativní Launcher (např. NOVA https://play.google.com/store/apps/deta ... w.launcher )
Nokia 3310 - SE K750i - SE K550i - Nokia 5130 - HTC Touch Pro - Motorola Defy plus - Sony Xperia V - LG G2 32GB
domcek
Junior

Odeslat příspěvekod martin.blader 12. 5. 2015 16:18

Bylo explicitně řečeno, že používány budou vesměs jen předinstalované aplikace, čili člověk těžko odhadne, že u BlackBerry bude vadit málo aplikací. Nemluvě o tom, že na BB jdou instalovat androidí aplikace.

Evidentně se však jedná spíš o odhady, jak asi bude partnerka svůj první tak trochu vnucený smartphone využívat, čili je to s těmi požadavky celé velmi mlhavé a přirozeně vybíráte dost věcí za ní podle sebe. Snad se tedy trefíte dobře.
martin.blader
Junior

Odeslat příspěvekod roy1 12. 5. 2015 16:40

Vahač.X píše:Reagoval jsi na můj příspěvek, tak jsem se domníval, že problém je u mně?

Ten názor ber s rezervou, frantavomacka je taková místní figurka, co vystupuje pod řadou nicku a myslí si, že to nikdo nepozná. Za propagaci Huawei je doufám placen, protože pokud ne, tak je to celkem smutný příběh.
Jinak k věci ten Y550 je šedá myš za nesmyslně velkou cenu, s absolutně nedostačující vnitřní pamětí, Spirit je slušná dizajnovka a dvojnásobek Rom je prostě dvakrát víc, s tím ani Faraon alias Franta Vomáčka nic neudělá. Je to nový model a Lg narozdil od huawei se o své mobily alespoň chvíli stará, takže se dá očekávat i nějaký ten update. Y550 je už v podstatě výběhový model, co už brzo budou přidávat zadarmo k většímu nákupu v marketu. ;-)
roy1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod horacek92 12. 5. 2015 17:45

LG Spirit-
Displej mění barvy , chybí senzor osvětlení, lze nastavit intenzitu podsvětlení jen ručně, nemá gyroskop, neumí HDR, fotoaparát nekvalitní, Z proklamovaných 8 GB má uživatel k dispozicí pouze okolo 3 GB bez SD se neobejde, nadstavba LG zpomaluje telefon …..
Qualcomm Snapdragon 410…stejný jako Y 550

Y 550 je lépe vybavený s lepším ovládáním a lepším odladěním a plynulejším chodem.
horacek92
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Reku 12. 5. 2015 18:21

To je fakt blb, ten ramses, alias cint alias franta vomacka. Myslí, že tu jsou lidi magoři, a že se stačí přejmenovat na horacek92 a nikdo ho podle jeho stylu nepozná.
Reku
VIP uživatel

Předchozí stránka