mobil 4-5tis.: displej do 5", dobré Aku, GPS a foto

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kotrcka 27. 5. 2015 07:18

lenovo a7000 - moj prvy dojem bol dobry (a to som odporca Lenova). jedine co som nestihol vyskusat bola GPS, ale iny 6752 telefon uz fungoval OK (na rozdiel od vacsiny telefonov s 6582/92).
kotrcka
Junior

Odeslat příspěvekod Elv01 27. 5. 2015 07:43

Nick Cave píše:Na každém Androidu lze nainstalovat alternativní Launcher

Slyšel jsem, že MIUI není jen standardní launcher ale je přímo zadrátovaný v jádře. Nicméně jsem googlil a jít by to mělo.

kotrcka píše:lenovo a7000 - moj prvy dojem bol dobry (a to som odporca Lenova). jedine co som nestihol vyskusat bola GPS, ale iny 6752 telefon uz fungoval OK (na rozdiel od vacsiny telefonov s 6582/92).

Díky za tip. Lenovo vypadá dobře, trochu mám strach z té uhlopříčky a z použitého CPU (kvůli GPS)
Elv01
Junior

Odeslat příspěvekod Zkorumpovanaliska 27. 5. 2015 17:35

Mediateky mají srovnatelnou kvalitu GPS, jako konkurence ;) Nevěř všem mýtům.
Zkorumpovanaliska
Junior

Odeslat příspěvekod Elv01 27. 5. 2015 20:21

Je u toho Redmi 2E šance, že pro něj bude k dispozici aktualizace na Android 5?
Elv01
Junior

Odeslat příspěvekod sursum 27. 5. 2015 21:25

Určitě. Xiaomi aktualizuje neustále a dost často, myslím, že už to dokonce v nejnovější verzi MIUI v6 je.
sursum
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Elv01 29. 5. 2015 19:37

Po přečtení obchodních podmínek xiaomiforsale jsem se rozhodl, že Redmi 2 u nich nekoupím. Vadí mi hlavně absence 14 denní lhůty na vrácení zboží a to zejména kvůli tomu ze nemám možnost si ho někde naživo osahat.

Dnes jsem neúspěšně kupoval Huawei G7 u Okey, takže jsem s výběrem mobilu opět na začátku :-(.

Počkám cca 14 jestli náhodou cena Redmi 2 nespadne dolů i na jiných eshopech se vstřícnějším přístupem.
Elv01
Junior

Předchozí stránka