Mobil kolem 10K s kvalitním foťákem

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod macabe 6. 6. 2015 08:10

Ahoj.
Potřeboval bych poradit telefon kolem 10 000Kč co bude mít relativně kvalitní foťák.
Když chodím na stavby ať nemusím tahat foťák.
Doteď mám Nokii Lumii, ale moc s ní spokojený nejsem. Jde taky o to aby šli přenést kontakty.
Display bych chtěl aby byl menší než 5"a radši s vyšším rozlišením.

Pokud možno co největší výdrž baterie

Díky moc za rady.
když můžu pomůžu ale většinou nemůžu :)
lenovo T61 WSXGA+ 3GB ram, nvidia NVS 140M, 120 GB 9-cell baterie + dock + externí monitor Dell UltraSharp 2408WFP+ TV tuner AVerTV Hybrid Ultra USB :) WIN 7 home premium
Nokia E51
Nokia N900
samsung galaxy S
macabe
Junior

Odeslat příspěvekod garioncz 6. 6. 2015 08:25

Sorry ale jakou lumii za desítku máš, se kterou nejsi spokojen? A kvůli čemu? Já jsem před dvěma roky řešil to samý a kvůli foťáku jsem přešel z androidu na L720. Taky lezu po stavbách a to jsem za ní dal podstatně míň. Fotím s aplikací Proshot. Pravda, ta není zadarmo. Ale výsledky i s timhle starým mobilem pořád dostatečný.
garioncz
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 6. 6. 2015 08:26

Xperia Z3 Compact
Nick Cave
Moderátor

Odeslat příspěvekod Leeroy Jenkins 6. 6. 2015 13:27

:arrow: Lumia 930 má 5" a stojí 8500 Kč. Kvalita fotek je minimálně srovnatelná s LG G4 atp. :-)
Hezký den přeji!
Leeroy Jenkins
Junior

Odeslat příspěvekod macabe 6. 6. 2015 17:48

Doted jsem měl nějakou lumii cca rok starou stála kolem 5-6000Kč už přesně nevím.
Ale sere mě, že občas se kousne a musim ho restartovat, výdrž mizerná a fotky taky. Navíc relativně málo aplikací a to mám WM 8.

Si říkam jestli se zas nevrátím k Androidu po 3 letech.

a fakt bych chtěl radší něco menšího než 5"

Microsoft zatím nevydal nějakou zajímavou novinku?

-- 6. 6. 2015 19:10 --

http://www.czc.cz/sony-xperia-z3-compac ... 01/produkt co třeba tohle nebo

http://www.czc.cz/sony-xperia-z1-compac ... 04/produkt
když můžu pomůžu ale většinou nemůžu :)
lenovo T61 WSXGA+ 3GB ram, nvidia NVS 140M, 120 GB 9-cell baterie + dock + externí monitor Dell UltraSharp 2408WFP+ TV tuner AVerTV Hybrid Ultra USB :) WIN 7 home premium
Nokia E51
Nokia N900
samsung galaxy S
macabe
Junior

Odeslat příspěvekod garioncz 6. 6. 2015 19:36

Ok, v pohodě, vrať se k androidu. S aplikacemi máš určitě pravdu a jestli ti nějaké aplikace chybí, tak určitě vol přechod zpět. Ale tam ti neporadím, kolem sebe vídám androidy v levnější hladině a tam moc kvalitní fotky nevidím a o dvoudenní výdrži si majitelé můžou nechat zdát.
garioncz
Junior

Odeslat příspěvekod JorEL 6. 6. 2015 20:16

No tak zrovna z3c mám a dva dny dá jak prd, když ji netrápím, tak i tři. Foťák je slušný a hlavně ta velikost a výdrž... dlouho jsem neměl tak povedený telefon a že jich bylo, ta dnešní pádla jsou hrozná. Žádná Lumie mi nikdy nenabídla víc, než telefon s androidem, akorát jsem mnoho funkcí a aplikací postrádal.
JorEL
Kolemjdoucí