vyměnit Xperii S za HTC m8s? ANO nebo NE

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod HVEZDA1111 10. 6. 2015 15:07

Ahoj všem:-) mám takové dilema.
Mám xperii S více jak dva roky, ve výsledku jsem z telefonem spokojená. Dělá vše co potřebuji, ale láká mě pořád zkusit něco nového.
Krom 5" displeje ( i když mám strach, že si nezvyknu) tak lepší displej a pod.
Moje Xperie S má 13Mpx foťák. M8s by měla mát taky 13mpx myslíte , že uvidim nějaký rozdíl? Nejlépe k lepšímu s novým telefonem?
Mám možnost ho z české distribuce od známeho sehnat za hezkou cenu 8500kč- nový s dvouletou zárukou.

Ale pořád jsi nejsem na 100% jistá, zda do toho jít:-)
HVEZDA1111
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nick Cave 10. 6. 2015 15:11

HTC M8s - design, zpracování, materiály, fotoaparát bude lepší než u XS, za 8,5tis rozhodně ano
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 10. 6. 2015 16:26

Vzal bych ho.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod martin.blader 10. 6. 2015 17:41

Mobil to určitě bude lepší a za tu cenu je to samozřejmě lákavá nabídka.
Na druhou stranu člověk nemusí hned kupovat něco jen proto, že je to v akci - normálně by si člověk koupil mobil třeba jen za 5000, nebo ještě rok počkal, když na stávajícím mobilu nic nechybí, a koupil si za ty peníze ještě něco jiného.
Shrnuto, je tu ta výhodná cena a naproti tomu je člověk omezen na jeden konkrétní model v konkrétní cenové relaci, který člověku nemusí ve všem úplně sednout jak parametry, tak tou cenou.
Tohle si asi člověk musí rozhodnout sám. Pokud M8s nějak rámcově splňuje to, jak jste si představovala svůj příští mobil a máte skutečně nutkání už vyměnit Xperii za něco novějšího, i když vám u ní nic nechybí, tak bych té nabídky využil. Jinak ne, protože dávat skoro 9000 za produkt, který člověk bude "trpět" jen kvůli tomu, že byl o 3000 levnější než normálně, zas není úplně rozumné.
martin.blader
Junior

Odeslat příspěvekod Dychov 10. 6. 2015 18:17

Mám HTC One m8. On to není špatný telefon, ale doporučuji zvážit jeden podstatný faktor, a tím je velikost. M8/M8s jsou opravdu velké. I pětipalcové telefony mohou být relativně kompaktní, to se ovšem netýká těchto modelů. Ano, dámy povětšinou nosí telefony v kabelkách, takže tento neduh odpadá, ale konkrétně modely M8 a M8s mají vypínací tlačítko na vrchu zařízení - což je pro mě jednoznačně největší vada toho telefonu. Ano, odemknout jde poklepáním, ale zamykat se taky musí. Je to nepraktické, a i když se to může zdát jako maličkost, velmi brzy to začne otravovat.

Po všech ostatních stránkách se jedná o povedený model a myslím, že m8s na tom bude velmi podobně. Slušně odladěný systém, bleskově ostřící fotoaparát (ačkoliv výsledné fotky jsou průměrné), velmi dobré zpracování a skvělé reproduktory jsou jednoznačné plus, nepochybuji o tom, že z xperie s by byl skok opravdu velký - ale říkám, třeba zvážit tu velikost.
Dychov
Junior