Vzhledem k tomu, že mám účet u VF tak jsem se mrknul na stránky a zjistil jsem ( ale to ještě ověřím) , že Huawei G7 bych mohl mít za cca 5 400Kč . Co říkáte na tenhle kousek v porovnání s dosavadním výběrem ?
Zdravím, tak dnes jsem si ověřoval ceny telefonů ke svému tarifu a toto je nabídka ze které, resp. z těchto přístrojů vybírám, prosím tedy o radu co vzít. Samsung Galaxy J5 - 5.577,- Huawei P8 Lite - 6.277,- Huawei G7+16GB paměťová karta 5.377,-
Nejlépe vychází Huawei G7, a to nejen cenově, má ,, odolné'' kovové provedení, notifikační diodu, výbornou kvalitu příjmu signálu, 2GB RAM, 16GB interní paměťi. Samsung J5 potom jako volbu č.2
Dnes jsem koupil u VDF Huawei P8 Lite,volal jsem operátorovi a dal mi slevu 500kč.Nic moc ale něco se ukecat dá(jsem tam už nějaký pátek). Původně jsem chtěl vzít taky G7,ale už byl na mě moc velký.Ovšem za tu cenu super!
Zdravím, už mi z toho fakt hrabe, můžete se prosím mrknout na tohle porovnávající video a " říci " mi svůj názor ? Do konce týdne už bych to potřeboval rozseknout abych ještě stihl objednat obal a sklo. De facto , k tomu vývěru viz výše ještě přibyl ten Zenfone 2 Laser. Tak co prosím vzít ? Jedno velké Díky.
Asi bych taky šel z toho tvého výběru do té G7. Já jinak své 13lete dceři před týdnem pořídil Smart Ultra 6 a holka je v sedmém nebi. Už musel Ježíšek dorazit dříve, jelikož předchozí telefon se prodal. Akorát by do vánoc měli dorazit kryty z EBay.
iPhone 11 128GB
" Nemá cenu nenávidět lidi,kteří ti závidí .Respektuj jejich závist,protože si myslí,že jsi lepší než oni."
13leté dívčině 5,5" palec ? ( ale vlastně proč ne, já v červnu pro 9letou vnučku bral 5" lenovo A6000 ). Jinak teď vybírám telefon pro dceru k 30 narozeninám ☺