Ahoj,
mám od října koupený iPhone 6, ale teď jsem v práci zjistil, že dostanu firemní 5S 16GB a mít dva iPhony nechci. Vím, že 5S je nic moc, hlavně co se týče malého displeje a tak jsem se rozhodl, že si místo té 6ky koupím něco s androidem a slotem na mSD kartu na soukromé číslo.
Moje požadavky jsou velký displej(5,5"+) na sledování seriálů, slot na mSD kartu, na kterou si ty seriály nahraju, rád bych se také vyhnul AMOLED displeji, ale vím, že to hodně zúžuje výběr. Výkon mi je celkem šumák, myslím, že i cokoliv se starším snapdragonem 801 by mělo stačit, hry nehraju. Vím, že tohle by vyřešil tablet, ale přijde mi, že tohle odvětví trošku upadá a sehnat nějakou nadupanou "sedmičku" se sim slotem aspoň na data je nemožné(a stejně by se mi nevešla do kapsy). Rád bych taky update na Android M, ale to asi všichni jmenovaní dostanou.
Moji kandidáti jsou hlavně z androidu Note 4, Nexus 6(bohužel AMOLED, líbí se mi asi nejvíc), LG G4 (moc se mi nelíbí, ale asi největší favorit) a když pominu odpor k microsoftu tak ta 1520ka taky nevypadá špatně. Mate 6 od huawei zahrhuji předem, ten prostě nechci. Nic jiného mě asi nenapadá.
Tak který byste mi doporučili?