Dobrý den, mám 6 měsíců koupený Iphone 6. Ačkoliv mám na displeji nalepené sklo s doživotní zárukou(za 900,-), tak se mi rozbil displej. Telefon se mi v parku na lavičce sesunul z klína a spadl na roh. Displej je tedy bohužel v tom místě poškrábaný. V Istyle mi řekli, že mi sklíčko dají nové, ale s telefonem musím do servisu do Revoluční. Mají mi ho prý vyměnit za 9 000,- za nový a to nejpozději do 3 dnů. Když jsme tam dorazili, tak mi řekli, že opravy u nás nedělají. Vymění mi ho za nový za 9 800,-. Prý to bude trvat týden, protože ho musí poslat do Holandska a jiný mi nepůjčí; protože už nemají. Na otázku proč mi nedají nový z prodejny mi řekli, že to nejde. Ptala jsem se také, zda je nový či repasovaný a bylo mi sděleno, že to prostě bude kus bez vady. Jak to tedy je?
-- 16. 9. 2015 09:32 --
V pátek jedu do Itálie a prodavač mi řekl, že si to mám vyměnit tam. Prý tam mohou za 120 Euro měnit displeje a nebo mi ho na počkání vymění za jiný kus. Opravdu tam to jde a tady ne?! Opravdu jsem z jejich přístupu velice zklamaná. Telefon je funkční a má jen kosmetickou vadu, tak proč platit skoro 10 000? Proč u nás nefungují služby jako jinde? Opravdu takhle nepříjemnou zkušenost se servisem jsem ještě neměla. Čekat nejméně týden a bez jiného zařízení mi nepřijde v pořádku. Co byste dělali na mém místě? Stěžovat si? Vyřešit v zahraničí? Tady a čekat a zaplatit skoro 10 000? Nechat opravit displej jinde a přijít o záruku? Díky všem za rady.