Telefon do 10.000

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jurysjuras 10. 10. 2015 13:08

Ahoj vybírám telefon okolo 10k. Zatím mám v merku Honora 7 a Asus Zenfone 2 (4GB). Priorita je u mě pěkný displej, občas něco vyfotím. Primárně telefon používám na net+volání. Nutná výdrž alespoň den. Lg G3 se prý velmi rychle vybíjí kvůli qHD despleji. Díky za jakékoliv rady, zdali se vyplatí čekat na nějaký nový model, co ještě není vydaný nebo koupit teď. Díky.
jurysjuras
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nick Cave 10. 10. 2015 13:13

LG G3 32GB, ta výdrž baterie je dle využití, den ti vydrží..
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod FatalError.cz 10. 10. 2015 16:10

Zkus LG Flex 2 u Vodafone Eshopu. Je to uplně bez ůvazku.
FatalError.cz
Junior

Odeslat příspěvekod Stein 10. 10. 2015 19:28

Z indicií pěkný displej, občas něco vyfotím, telefon používám na net+volání, nutná výdrž alespoň den je Android úplně jasný?
Nabídka Hujahej 4C dnes nebude?
Stein
Junior

Odeslat příspěvekod Katikakus 10. 10. 2015 20:19

Poradne si precti na co reagujes chlapce, tato tva reakce je totiz ponekud mimo. Ja nikde nepisu, ze konkretne z tohoto dotazu je to naprosto jasne, i kdyz to tento tazatel pomerne zretelne naznacuje vyberem modelu, ktere uvedl. Ty ovsem nacpes Lumii do dotazu, ktery ma v nazvu Android primo uveden.

jurys: LG G3 je do 10k jedna z nej voleb. Baterie vydrzi pri velmi intenzivnim pouzivani cely den, pri mirnejsim zhruba den a pul.
Katikakus
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 10. 10. 2015 20:41

LG G3. Ta výdrž je obdobná jako u podobných telefonů.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod zumzumzum 10. 10. 2015 21:15

Asus Zenfone 2 (4GB) TOP :3
► Sháním: Sony Xperia Z5 Premium za nepřemrštěnou cenu! ( telefon se 4K displayem ] ◄ Momentálně používám Samsung Galaxy S25 Ultra
zumzumzum
Místní informátor

Odeslat příspěvekod jurysjuras 11. 10. 2015 09:31

Jak LG G3 tak i flex 2 jsem si mohl ošahat. G3 se kamarádovi začala nesmírně sekat, nevím, jestli to nebylo nějakou vadou. Jinak se mi LG líbí, oceňuji rozsvícení obrazovky pomocí poklepání na displej. U G3i ten qHD displej hodně vybíjí telefon. Telefon ani nemusí natáčet 4k, protože to stejně nemám na čem přehrát. Jde mi o plynulost telefonu a 4g lte, abych si mohl na chalupě udělat wifi hotspot. Lg flex je super volba, jen to zahnutí no. Ale asi to je o zvyku.

Pokud teda Zenfone vyloučím, tak se asi budu rozhodovat mezi Flexem a Honor 7
jurysjuras
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Zafata 11. 10. 2015 09:51

Horora 7 vem. Ja mam 6 a super foun. Lumia 930 je k smichu ta ma snad horsi vydrz jak muj 3,5 roku stary iphone 4s.
Zafata
Junior

Další stránka