Telefon do 10.000

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod dj.mirRa 11. 10. 2015 13:51

Katikatus = troll, který by doporučil Android, i kdyby tazatel napsal, že se rozhoduje mezi zlatým a šedým iPhonem.

Lumia 930 je rozhodně zajímavá volba, zejména kvůli špičkovému foťáku a velmi rychlému OS.
dj.mirRa
Junior

Odeslat příspěvekod stm01 11. 10. 2015 14:00

Normálně člověk rovnou napíše, že chce či nechce nějaký systém. To že uvedl dva telefony s androidem neznamená automaticky, že to má být android. Na to už bylo spoustu takových dotazů a x krát se zájemce rozhodl pro jiný systém než to původně vypadalo.
Jinak já bych doporučil taktéž Honor 7. Když nevyužiješ dual sim funkci tak aspoň můžeš použít paměťovou kartu. ;-)
iPhone 11 128GB

" Nemá cenu nenávidět lidi,kteří ti závidí .Respektuj jejich závist,protože si myslí,že jsi lepší než oni." :)
stm01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 11. 10. 2015 15:06

Ona spousta lidí ani neřeší nějaký Android, chtějí aby telefon uměl to či ono a byl nějak veliký a drahý. Taky bych podle zadání klidně doporučil nějakou Lumii.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jurysjuras 11. 10. 2015 17:26

Já osobně jsem se na nokie díval. Ale nevím jak to bude se synchronizaci s win10 na PC. Pak by to pro mě eventuálně mělo snysl. Prozatím se poohlížím po Androidu. Očekávají se nějaké novinky třeba v lednu? Něco jsem četl o Nexusu 6p.
jurysjuras
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dj.mirRa 12. 10. 2015 07:14

Záleží, co tou synchronizací myslíte. L925 se mi s W10 synchronizuje stejně bezproblémově jako předtím s W8.1. Synchronizuje se v podstatě veškerý uživatelský obsah.
dj.mirRa
Junior

Odeslat příspěvekod Cattoone 12. 10. 2015 08:14

doporučuji G3, ségra má a je spokojena,jen výdrž je fakt na den při zatížení ( stále zaplá wi-fi, data, app. jako messenger,instagram,snap...) mobil je dobre zpracovan..
Osobně mám G2, ale to už bude asi pro tebe "moc stará volba" :)
Cattoone
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pan Kája 12. 10. 2015 15:31

Ač jsem spokojeným uživatelem Lumie, nemyslím, že by měla zásadní výhodu v synchronizaci s Windows. Dává to jakýs takýs smysl, když člověk používá jejich email a "dlaždicové aplikace".
Nicméně dnes není problém vzájemná synchronizace služeb od Googlu a MS. Když spustím svůj záložní androidní telefon, budu tam mít ty samé události v kalendáři, kontakty i přístup ke cloudu jako v lumii a obráceně. I když MS je pečlivější ve vydávání svých aplikací, využívajících jeho služeb, i pro konkurenční platformy...dokonce i víc, než v případě WP :)
Siemens M50 -> SE T300 -> SE K750i -> SE C702 -> SE Elm -> Motorola Atrix 4G -> Lumia 1020 (AT&T) -> Lumia 930 -> Galaxy S7 -> Huawei P30 Pro -> Vivo X100 Pro
Pan Kája
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod domcek 12. 10. 2015 20:03

Já bych se přiklonil k Honor 7, což je zkrátka výborná volba. Nokie bych se také nebál, Microsoft je zpět na nohou a mně se třeba nové Windows 10 (Mobile) opravdu dost líbí.
Nokia 3310 - SE K750i - SE K550i - Nokia 5130 - HTC Touch Pro - Motorola Defy plus - Sony Xperia V - LG G2 32GB
domcek
Junior

Předchozí stránka