LG G flex 2 nebo jiný ?

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod DerilJoel 21. 12. 2015 20:32

Zdravím, Rozhoduji se jaký pořídit telefon do 8.000,- kč Telefon u mě složí především pro hraní her, sledování filmů, a projíždění internetu při cestách.
Proto bych chtěl velikost displeje 5,5 palců, možná bych ustál i 5 palců.
Dostatečný výkon pro všechny hry, FHD filmy a plynulý chod internetu ( LTE výhodou)
Baterie pro mě není zas tak velký problém, neustále s sebou nosím power banku.
Můj nynější favorit je LG g flex 2 - tlačítka vzadu mi nevadí a nadměrné přehřívání bylo vyřešeno updatem.
Máte-li námitky, připomínky či lepší tip budu moc rád.
DerilJoel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod myšpulín 21. 12. 2015 23:01

LG Flex 2 se hodně vyplatil když byl díky chybě za 5945 Kč na CZC s použitím kódu Premia2222.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod oooooooooo 22. 12. 2015 18:00

telefon s vyblitym flekatym displayem za vic nez 3000 coz je flex a bez diody , nebo jeste jinak bez pasu aspon 1cm co sviti v nekolika nastavitelnych barvach? no nevim..ta sleva je jeste moc draha..vybava paradni, infraport je pecka, diodu de poresit oblezem, ale ten display sem byl zdesenej, nechapu mohl to byt superhit ve svy tride, mega baterka dodat, pohlidat vyrobu panelu a za 6000 bez konkurence
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod mcsafety 23. 12. 2015 11:43

Kecy.. Diodu samozřejmě má. A ten displej je OK :)
mcsafety
Junior

Odeslat příspěvekod backpa 23. 12. 2015 15:19

Tak tak, notifikační diodu má. Mám ho, takže vím. Jinak ty displeje, to je loterie, ale na tom mém jsou ty fleky nepozorovatelné, pokuď se na ně opravdu nezaměřím a je tam pouze bílý podklad a i toto zmizí, když zvýším jas. nehledě na tom, že na denním světle to stejně splyne. Za ty prachy super telefon, pokuď Vám nevadí ten zrnitý displej, což je bohužel daň za flexibilitu. Ale při zvýšeném jasu to není tak patrné.
backpa
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 23. 12. 2015 16:51

Včera jsem vybaloval Flex 2 z krabice, zapl a displej super. Za mě ano.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod domcek 23. 12. 2015 21:01

Velmi výkonný je stále i klasický LG G3, jeho výhodou jsou 3GB RAM.
Nokia 3310 - SE K750i - SE K550i - Nokia 5130 - HTC Touch Pro - Motorola Defy plus - Sony Xperia V - LG G2 32GB
domcek
Junior

Odeslat příspěvekod onufri 23. 12. 2015 21:58

Flex 2 má sice 2 GB RAM , ale DDR4 s dvojnásobnou propustností oproti DD3 , kterou má G3 . O výkonu procesoru nemá cenu diskutovat a navic se u Flexe 2 Snapdragon 810 neprehriva
onufri
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod stm01 24. 12. 2015 00:56

Za mě Flex 2. Mám ho a jsem spokojen. Kup ho na netu garantuji ti, že do 14 dnů ho vracet nebudeš jelikož si na něj hned zvykneš.
stm01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vendel 24. 12. 2015 02:01

LG G Flex je super koupě, ale musíš narazit na kus s dobrým displejem. Ten jej vážně potápí (podivný digitální šim při šedé či namodralé barvě, žluto bílý displej při zobrazování bílé barvy a podobně).
vendel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod backpa 24. 12. 2015 10:01

Není to digitální šum!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale "vlastnost" nějaké z krycích vrstev. Však na tom šedivém pozadí stačí skrolovat a hned poznáte, že je to nad zobrazovacím panelem, ne v něm.
backpa
Junior

Odeslat příspěvekod LV426 24. 12. 2015 10:39

To je teda super vlatnost a ještě to maji nějaky cely křivy ... :-D
Ve vesmíru váš křik nikdo neuslyší.
LV426
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 24. 12. 2015 11:07

re : backpe
precti si to jeste jednou, ja to uz nechtel editovat, diodou myslim prouzek s nastavitelnymi intervaly, proto jsem se bavil o oblezu, bohuzel se mne nepovedlo ji rozbehat aby svitila v 5ti barvych se zcela odlisnymi intervaly a chovanim pro kazdou app zvlast jak jsem zvykly.Nakonec jsem tam hodil myslim lightflow ale stejne jsem pozadovaneho chovani nedosahl.Asi by to slo pres veci ala xposed ale na cizim telefonu eee.Takze bud jsem behem tech par hodin neco prehledl nebo to neumi.Nicmene tim displayem mne dost lidi prekvapilo, ja fakt ho srovnaval s dalsimi dvema co jsem mel po ruce jeden ltps, druhej ogs a bylo to velmi nelichotive srovnani, za mne vadnej a oci ma clovek jen jedny, pro mne jedisplay bezchybicky to nejdulezitejsi, presneji musi byt bez chybicky, tady ani nahodou
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod stm01 24. 12. 2015 14:07

Před Flexem jsem měl Xiaomi MI4 a ten má krásný displej, ale přesto nemám s displejem u Flexe žádný problém. Je to člověk od člověka. Těch plusů má telefon hodně a jsem rád, že co se týče displeje, tak nejsem naštěstí tak "náročný" (nebo jak to napsat) a vychutnávám si telefon plnými doušky. ;-)
iPhone 11 128GB

" Nemá cenu nenávidět lidi,kteří ti závidí .Respektuj jejich závist,protože si myslí,že jsi lepší než oni." :)
stm01
Mírně pokročilý

Další stránka