Chytre hodinky do 5000

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod rainman89 10. 1. 2016 21:03

Zdravim vsechny hracickare. Momentalne mam naramek xiaomi mi band a jsem s nim velmi spokojeny. Ovsem uz me omrzel a proto hledam nahradu. Nejvice bych mel zajem o moto 360 a samsung galaxy gear 2(prvni verzi uz jsem kdysi mel a byl jsem taky spokojen. Co by jste mi doporucili? Jsem otevreny vsem znackam a vsem pristrojum. Diky
rainman89
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nevesta.na.Hrasku 13. 1. 2016 23:19

Přibližně rok používám Moto 360 a určitě můžu doporučit. Nádherný design, kvalitní displej, spousta funkcí. Musím podotknout i spoustu aplikací a ciferníků. Po každé aktualizaci jsou to skoro nové hodinky. Přihoď si k tomu ještě bezdrátové nabíjení a dnes docela dobrou cenu. Já je loni kupoval za devět .... Zajímavé jsou i SmartWatch 3 od Sony. :)
Nevesta.na.Hrasku
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rejca 14. 1. 2016 12:26

Záleží jen na tom, co od toho očekáváš.

Já jsem šel do Pebble Steel a vyhovuje mi nabíjení jen jednou za 7-10 dní. I nenápadný design. Dokonce jsem si naprogramoval vlastní ciferníky :-).
rejca
Junior

Odeslat příspěvekod rainman89 14. 1. 2016 18:58

Asi pujdu do moto 360. Ty pebble nejsou spatne, ale ocekaval bych vice multimedualnich funkci. Jeste me napadly hodinky od alcatelu. Mate nekdo nejake zkusenosti?
rainman89
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rejca 14. 1. 2016 21:37

Hodinky od Alcatelu neumí nahrávat vlastní aplikace. Takže ty určitě ne.
rejca
Junior

Odeslat příspěvekod Nevesta.na.Hrasku 16. 1. 2016 22:28

Ber Motorolu, nebo ty Sonky. Po posledním updatu lze notifikace prohlížet pohybem ruky a je to návykové. Jestli máš nějaké otázky, tak se klidně ptej. ;-]
Nevesta.na.Hrasku
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sirius1983 16. 1. 2016 22:55

Taky vybírám hodinky do 5k. V tuto chvíli zvažuji Asus Zenwatch 2, nebo pokud bych oželel Android wear, tak jsou velmi zajímavou volbou levné Alcatel watch.
sirius1983
Junior