nejlevnější FHD

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod otaIV 14. 2. 2016 18:36

Ahoj,

rozbil se mi LG G2. Na podzim jsem vyměňoval prasklý display, ale už mi zase spadl na zem...

Chtěl bych nový mobil, přál bych si FHD (nebo teda alespoň HD) vhodným pro časté používání (kvalitní barvy, na filmy a prohlížení netu), android, alespoň 32 GB paměti nebo slot na paměťovky (kvůli filmům), podporu LTE a taky aby na něj existoval pořádný obal schopný odolat nárazům... Použitelná GPS a foťák výhodou...

Nejdůležitější je pro mě co nejnižší cena, kdybychom se dostali na 5000, ale chápu, že Ferarri za cenu fabie člověk nesežene... Každopádně už nechci žádné S5, G3 a podobné předražené sh!ty..

Našel jsem zatím http://www.czc.cz/xiaomi-redmi-note-2-p ... 66/produkt
Pokud ten příplatek stojí za to tak bych do toho šel... Díky moc za rady
otaIV
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nick Cave 14. 2. 2016 18:40

Xiaomi Redmi Note2 nemá všechna pásma LTE. Co třeba VF Smart Ultra6
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod Terminator3 15. 2. 2016 08:22

Za 5 000 Kč žádnej poradnej FHD meni. To až tak v rozmezí 7500-10000 Kč.
Terminator3
Junior

Odeslat příspěvekod Franklin 15. 2. 2016 08:44

Jednoznačně doporučuji Vodafone Smart Ultra 6 za cenu 4977 Kč:
http://mobilenet.cz/clanky/recenze-vodafone-smart-ultra-6-dokazal-zdanlive-nemozne-27640

Nádherný displej, čistý Android, rychlost, prostředí bez záseků, dobrá výdrž baterie, výborná GPS, senzorová tlačítka pod displejem, notifikační dioda, FM rádio. Telefon s lepším poměrem cena/výkon se bude hledat velmi těžko.
Franklin
Junior

Odeslat příspěvekod Policak 16. 2. 2016 00:22

Souhlasim se Smart Ultra 6, jen pozor na chybejici LTE frekvenci 2100 MHz. Jinak co se displeje tyka, ma identicke parametry s iPhone 6 plus, nic lepsiho za necelych 5 tisic nejde sehnat.
Podpis....to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod wings123 16. 2. 2016 03:06

Terminator3 píše:Za 5 000 Kč žádnej poradnej FHD meni. To až tak v rozmezí 7500-10000 Kč.

Ale je, len treba objednat z Ciny. Honor 6, uz cca od 160€. Neviem, ako v CZ, ale mne zatial ziadna zasielka v cene nad bezDPHckovy limit nezostala na colnici. Ale aj s tou DPH by sa zmestil do limitu. V ramci zanru celkom prijemny a pouzitelny telefon. Nepouzivam uz par rokov handroid, ale tento by som si vedel s 5.1 a EMUI 3.x predstavit celkom dobre. Pekne spracovany, maly, rychly a plynuly, pekny FHD IPS displej, dobra baterka, 3GB RAM, lahky (130g), po vyhadzani vsetkych google sragorov (okrem OS:-)) a doplneni BB Hubu z Priv by som s nim vedel zit aj ja. V nevyhnutnom pripade dokonca aj vo factory stave bez uprav. Pouzival som ho na vyskusanie dva dni, kupoval som pre brachu. Predava sa default s Kitkatom, ale L-pop pre neho existuje uz od jesene 2015.
A su aj ine zaujimave cinske experimenty, len buduca podpora je otazna. Leagoo Elite 1 (FHD, 160€), ZTE Blade S7 (od cca 220€, zaujimavy az sa zacne predavat v normalnych farbach), Blackview Omega Pro (120€, ale iba HD IPS). Zaruka mna osobne nezaujima, ak sa poserie, pri takej cene ho vyhodim a kupim nieco ine.
wings123
Junior

Odeslat příspěvekod petyo 16. 2. 2016 07:11

Nebo Elephone P8000 nebo M2.
petyo
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 16. 2. 2016 07:21

P8000 trpi klasikou elephone - hod si kostkou a uvidi se jakej kus ti dojde,asi podle toho jestli zrovna ten den nahodou byla v praci vystupni kontrola bez šedeho zákalu.Jinak lepsich nez je OEM cinskej srac od vodafone je v čině plnej kotel NEOEM modelů s FHD kolem peti palcu,a v ceně cca 180 dolarů,pokud by mne někdo chtěl nařknout že jsem ho neměl v ruce - no měl a celkem dost kusů na opravě..
Jenže v tom mraku činanů se musi člověk vyznat - neni všechno zlato co se dle papirovych předpokladů třpytí,ujasnit si jestli přežije bez servisu,znam lidi co litajo do servisu s vadou ktera neni hardwarova ale v servisu si prostě řeknou nebudeme s chlapcem diskutovat,provedou FS,vráti telefon a čekaji až se objeví opět s jinou pseudoporuchou.
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod polda 16. 2. 2016 23:05

Nějaký ASUS ZE500 bude mít aspoň HD a cena 4-5t. tuším CL má i všechny frekvence LTE
polda
Pokročilý