Telefon do 6000 kč

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod DR.AKEN 11. 3. 2016 09:14

Ahoj, hledám telefon s cenovkou do 6 000kč, požadavky, rychlá a přesná gps, svižný systém bez záseků (hry téměř nehraju ale nesnesu aby mi otevřít menu trvalo jednou 1s a podruhý půl minuty apod.) a dlouhá výdrž (LG L9 II op mi vydrží 5 dní, tak něco co vydrží minimálně tak), jedna z fičur navíc, supr by bylo tlačítko na focení ...

v hledáčku mám zatím tohle:

http://mobilni-telefony.heureka.cz/huaw ... e/#section
http://mobilni-telefony.heureka.cz/sony ... e/#section
http://mobilni-telefony.heureka.cz/xiao ... e/#section
http://mobilni-telefony.heureka.cz/xiao ... e/#section

díky za rady

-- 11. 3. 2016 10:54 --

jo a kdyby tam šla šoupnout pamětovka, když už mam tu class 10 extreme sandisk edici tak by to bylo taky fajn
Naposledy upravil seterwohipikule dne 11. 3. 2016 09:28, celkově upraveno 1
Důvod: upraven název
DR.AKEN
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nick Cave 11. 3. 2016 10:15

min/max velikost displeje, LTE?
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod DR.AKEN 11. 3. 2016 10:37

tak v podobnem rozmeru jako Optimus tzn. max 5" hlavne jde o ty venkovni rozmery aby se dal ovladat jednou rukou stale, lte nepotrebuju
DR.AKEN
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nick Cave 11. 3. 2016 10:44

Xperia M4 Aqua, ale 5 dní nevydrží, to by jsi musel vzít Lenovo Vibe P1m, jen nemá el. kompas
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod banner 11. 3. 2016 11:35

M4 Aqua se seká i horní lišta...
banner
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 11. 3. 2016 11:37

… a navíc má nízkou interní paměť. Co Asus Zenfone2 ZE500CL
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod nedos 11. 3. 2016 12:15

LG G FLex 2. Sice 5.5" ale diky relativne malym rameckum a soft tlacitkum lze ovladat jednou rukou. Osobne ho mam a za ty penize nema konkurenci.
nedos
Junior

Odeslat příspěvekod DR.AKEN 11. 3. 2016 12:55

jn ale porad je to o 2cm vetsi placha na delku a na sirku o 1cm, to uz je moc... asi mrknu v elektowordu jak moc velkej foun jeste prijmu a dle rozmeru zuzim vyber ... co ta

Xiaomi Redmi 3 2GB/16GB je o 1cm vetsi a o 3mm sirsi to by mozna jeste slo.. a microsd dle vseho umi.
DR.AKEN
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nick Cave 11. 3. 2016 13:15

Xiaomi Redmi 3 je šedivka z čínského eshopu
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod nedos 11. 3. 2016 13:46

Ja prave prechazel z LG L9 II na LG G Flex II a zpatky bych se jiz vracet nechtel. Vsak objednej z eshopu a mas 14 dni na vraceni bez udani duvodu.... nebudes chtit vratit :) Z koreje jsem objednal za necele 3 stovky quick circle obal a chrochtam si blahem :) Muzes kazdopadne usetrit nakupem Redmi 3 za 4300,-. Manzelka ma redmi 1S a miuios je taky fajn.
nedos
Junior

Odeslat příspěvekod DR.AKEN 18. 3. 2016 08:44

tak ještě jsem nevybral osobně by se mi líbil tenhle foun ale s větší ramkou, pamětovku bych nakonec oželel přeci jen 32Gb uz ujde... větší baterka by byla fajn ale myslim že tu co dávaj do G2 bude výdrží +- nastejno jako v mém LG optimus L9 II

LG G2 D802 32GB

osobně by se mi líbilo něco takového až přijde LG G5 mini ... prostě 5,5" už je telefonní budka
DR.AKEN
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pedes 18. 3. 2016 09:21

S Xiaomi nemám zkušenosti, ale býval problém s podporou LTE a i u nově prezentovaného modelu jsem četl, že ji némě, takže bych si důkladně prověřil, zda vybraná verze ji má.
Pokud jde o SONY, obecně patří mezi kvalitní výrobce, nicméně myslím, že M4 zabíjí těch 8GB paměti. Android je relativně náročný na místo a ne vše lze dát na paměťovou kartu.
V případě P8lite je 16GB ok. Telefon je svižný. Stejně jako jiné androidy je nicméně náchylný k některým aktualizacím aplikací,které ho mohou zpomalit, nebo zabírat další místo v uložišti. je vhodné si nevyužívané aplikace "vyřadit" a zabránit aktualizacím. Cenově se dostal na Heurece už pod 5tisíc a vypadá velmi dobře.
Pokud jde o výdrž baterie, obávám se, že ani jeden z vybraných vám neumožní 5dní. Při standartním využívání dobíjím P8lite obvykle jednou za dva dny. Samozřejmě při hraní jde spotřeba nahoru. Pokud ho mám spárovaný s Huawei Watch, tak většinou večer řeším při 50% zda ho dobít nebo ne, ale obvykle to nechávám až na druhý den a pro jistotu si beru dobíječku. Mé maximum při minimalistickém používání byly tři dny.
pedes
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 18. 3. 2016 09:37

DR.AKEN píše:tak ještě jsem nevybral osobně by se mi líbil tenhle foun ale s větší ramkou, pamětovku bych nakonec oželel přeci jen 32Gb uz ujde... větší baterka by byla fajn ale myslim že tu co dávaj do G2 bude výdrží +- nastejno jako v mém LG optimus L9 II

LG G2 D802 32GB

Kde ho chceš koupit? Mironet nabízí použitý, a ty ostatní 2 eshopy tam můžeš být potíž s příp. reklamací
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod Mangalica 18. 3. 2016 09:46

Fajn je Xiaomi Redmi 2 Enhanced 2GB/16GB se 4,7" displejem za 3600. Známý ho má a je velice spokojený. LTE nemá.

http://www.beryko.cz/Xiaomi-Redmi-2-Enh ... B-RAM.html

Redmi 3 taky nemá český LTE a slot na SD má sdílenej se slotem na druhou SIM.

Osobně čekám, kdy a jestli se objeví Honor Holly 2 plus a Lenovo Lemon 3...
Mangalica
Junior

Odeslat příspěvekod DR.AKEN 18. 3. 2016 10:15

Nick Cave: nekupuju ho ale pokud tak se nebojim zkusit koupi z druhé ruky, ale jedině osobka..
DR.AKEN
Kolemjdoucí

Další stránka