Neznate mobil který zvládne obsluhovat 2 SIM najednou ?

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod lukys 24. 4. 2005 19:03

Zdravim, mam 2 SIMkarty(sluzebni, vlastni) a prestava me bavit tahat s sebou 2telefony :) Kdysi sem čet o telefonu ktery umí pracovat se 2 SIM najednou, ale ted sem nasel jenom nejakej otresnej Daewoo :? Neznate nejakej dnesni telefon ktery by to zvladal ? Diky
lukys
Junior

Odeslat příspěvekod M. 24. 4. 2005 19:26

To ale nejde, ne? To, ze ma telefon dve SIMky neznamena, ze jsou obe aktivni. Muze byt aktivni jen jedno cislo.
Nejlepsi je si se zamestnavatelem domluvit pouzivani sluzebniho telefonu k soukromym ucelum.
M.
Expert

Odeslat příspěvekod Gloe 24. 4. 2005 20:27

Mam pocit, ze jeden asijskej asi existuje, ale neni lepsi reseni SIM 2 v 1?
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 24. 4. 2005 22:11

Není nejlepší koupit si z bazaru nějaký ojetý telefon, a mít aktivní obě simky?
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod George_Couser 24. 4. 2005 22:18

No sveho casu to umel tusim Benefon Twin, nebo tak nejak....
George_Couser
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 24. 4. 2005 22:22

George_Couser píše:No sveho casu to umel tusim Benefon Twin, nebo tak nejak....

na ten si pamatuju, to bylo rozruchu...
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 24. 4. 2005 22:23

podivej se sem, tady je recenze...
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod lukys 25. 4. 2005 16:30

radekm píše:Není nejlepší koupit si z bazaru nějaký ojetý telefon, a mít aktivní obě simky?
lukys
Junior

Odeslat příspěvekod syrrius 26. 4. 2005 14:54

Jeden je psalo se o nem v mobilitach ale nevim jak se jmenoval vysel minuly rok jeden urcite je :-)
Er.Ga 628_Alc.Ot maxdb_Nok.3210_Nok.3310_Nok.3315_Nok.7110_Nok.5510 Nok.6210_Nok.3300_Nok.7250_Nok.3650_Nok.N-gage_Nok.6260_Nok.9210 Nok.6230i_SE.W810i_LG.Chocolate_SE.W880_SE.C902_Nok.E50_Sam.Star_Nok.E90....
syrrius
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 26. 4. 2005 15:05

lukys píše:
radekm píše:Není nejlepší koupit si z bazaru nějaký ojetý telefon, a mít aktivní obě simky?
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Luke 3. 5. 2005 10:59

Benefon Twin mel v podstate jen jakoby vestaveny sim adapter, ale neumel pracovat se dvema sim naraz.
Aby telefon mohl pracovat se 2 sim zaroven, musel by mit prakticky vse 2x, predevsim prijimaci a vysilaci cast, proto je to uz principu vlastne kravina.....
Luke
Junior

Odeslat příspěvekod AdamBo 5. 5. 2005 20:18

ŽadnÝ dnešní telefon to nepodporuje!!!!!!
AdamBo
Junior

Odeslat příspěvekod Patolog 9. 5. 2005 17:49

Luke píše:
Benefon Twin mel v podstate jen jakoby vestaveny sim adapter, ale neumel pracovat se dvema sim naraz.
Aby telefon mohl pracovat se 2 sim zaroven, musel by mit prakticky vse 2x, predevsim prijimaci a vysilaci cast, proto je to uz principu vlastne kravina.....

A 2x audio, a 2x sim control, a 2x napajeni, a 2x procesor.. a 2x pamet.... :O)) tak tak ...
OMFG WTF???
Patolog
Junior