náhrada za starý. no a teď co vybrat?

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hasmi9 4. 8. 2016 12:10

tak mi odešla má Lumia 1020 (podařilo se mi ji pustit z ruky a jak jsem se jí snažil chytit tak jsem pád ještě zrychlil takže spadla na ze opravdu obstojně) :/
bohužel zjišťuji, že mám problém koupit něco podobného. Nejraději bych si koupil nástupce, klidně by mohl být na chlup stejný, ten se však nevyrábí.
Co se týče operačního systému s WP (případně W10) jsem úplně spokojen, ale snad bych se naučil i s Androidem.
Co se týče toho co si od telefonu představuji. Určitě základem je plnohodnotná off-line navigace, u WP (W10) to zajišťují HERE mapy a druhá věc je kvalitní fotoaparát a zajímavé porovnání cena/výkon...
Koukal jsem na lumii 650, lumii 950 (XL už bych asi nechtěl), Sony Xperia Z3 a Samsung A5.
Budu vděčný za odpovědi.

PS: plusem by byl mirrorlink (pokud bude v telefonu off-line navigace) protože uvažuji o koupi nové škodovky.
Seznam telefonů co podporují mirrorlink: http://www.pcdays.cz/2015/06/mirrorlink ... -zarizeni/
hasmi9
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Bombastic 4. 8. 2016 14:10

HERE mapy su dostupné aj na Androide a iOS

mohol by si pridať nejaké požiadavky (cena, veľkosť... ), nech sa máme o čo oprieť
Zatiaľ sa vedci domnievajú, že hlavnou príčinou smrti je život.

Apple iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue | Apple MacBook Air M1 Space Gray 16/256GB | Apple iPad Pro 12.9" M1 128GB Wi-Fi Silver
Mr.Bombastic
Junior

Odeslat příspěvekod hasmi9 4. 8. 2016 14:17

díky za odpověď. Seřadim tedy požadavky podle důležitosti
1. off-line navigace (HERE mapy existují, ale jsou stejné a stejně stabilní jako na WP? pokud by měl někdo zkušenosti s oběma bylo by asi uplně nejlepší.)
2. kvalitní fotoaparát, jak na focení ve dne tak v noci
3. mirrorlink (tohle výběr dost omezuje)
4. velikost do 5 palců (může být maximálně lehce přes 5,1 či 5,2), raději bych tak 4,5
5. cena tak kolem 10 000,- samozřejmě čím míň tím budu radši, teď při studiu, no však ty výmluvy znáte :D
tímto asi skončím. 6. by byla WP ale to výběr sníží na nulu protože 3. a 6. by nešli splnit najednou, takže si budu muset zvykat asi... a ten mirrorlink bude pro mě asi do budoucna cennější
hasmi9
Junior