Jaký zvolit Huawei pro dceru

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod xondrax 12. 10. 2016 15:07

Taky se primlouvam spis za honor nez huawei/dostanes o neco vic za stejny kc /-honor4c za cca 4t nebo 4X - u Tmobile v outletu za 3500kc
a spis nez nasledovat stado at je ona tim vudcem ...

[
xondrax
Junior

Odeslat příspěvekod Nechic 12. 10. 2016 19:46

A co jí prostě dát strop, heureku, alzu, datart a ať si to vybere sama? Však stejně v tom věku je to celkem jedno, časem to zaneřádí, někde ztratí nebo to přestane být cool, takže je úplně jedno co tady kdo vybere
Nechic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dj.kure 12. 10. 2016 20:31

verdin píše:Je to přesně tak, jak píše uživatel mirisek = když ho mají všichni, musí ho mít taky...A pokud bych jí řekl, že dostane nějaký Honor, tak řekne že ho nechce a nezná (prostě děti 10-11 let to řeší jinak než my dospělí).

Co z takových dětí vyroste?

Když ho nezná a nechce, tak prostě nedostane nic a je to. Ještě si sama nevydělala ani korunu, tak co si má co poroučet? Ta dnešní výchova fakt stojí za to.

Já říct rodičům před deseti lety, když jsem dostal svůj první telefon při nástupu na střední, že tenhle nechci, protože ve třídě mají ten a ten, tak dostanu tak maximálně přes hubu a ne telefon. Dřív jsme si věcí jinak vážili a pro to, abysme něco dostali jsme museli sakra něco udělat a ne jen zaplakat a udělat smutné oči.

Chápu, že S3 Mini už asi nemusí dostačovat a že upgrade je třeba na místě, ale argumenty typu - ve škole mají tenhle a já chci taky tenhle a jinej nechci, protože ho neznám? No, to potěš koště...

Jinak k věci - P8 Lite jsem měl dva týdny. Super telefon, baterie slabší, to ano, ale den vydržela v pohodě. Pak jsem ho vrátil a koupil si Lenovo A7010. Nelituji, za ty peníze není lepší koupě.
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod anonymni 12. 10. 2016 22:09

Kuře, 100% nemáš děti. Bílá P8 lite bude jistě dobrá volba a dcerka bude spokojená.
anonymni

Odeslat příspěvekod Majk 12. 10. 2016 23:10

P8 lite už je totální výběh. Za tu cenu se vůbec nevyplatí.
Když ne honor, tak holt Huawei P9 lite, ale ten už je za 6300 (ale ofiko honor 7 lite stojí taky 5999).
Možno v tom shopu koupit i přes heuréku s garancí (pokud by byl problém s distribucí nebo tak, ale co mám info, tak ten digiboss má fakt CZ distribuce)
http://www.digiboss.cz/huawei-p9-lite-d ... ite/d97875
Nokia 5110 -> Philips Azalis 288 -> Sam X450 -> Moto V360 -> Nokia N70 -> ZTE Blade -> Huawei G600 -> inew V3 -> Ulefone Be Touch 2 -> LG Flex 2 (+ nokia N3109 a Samsung Galaxy Nexus) -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Honor 8X
Majk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod verdin 13. 10. 2016 07:33

A není ten Huawei Y6 Pro vzhledem k té větší výdrži baterie nějak větší či spíše těžší než u těch dalších?
verdin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tomikm 13. 10. 2016 08:57

verdin: Na to snad radu nepotřebuješ, co kdyby sis je porovnal sám, třeba na heurece. Nebo jsi snad spolužák své dcery?
tomikm
Junior

Odeslat příspěvekod mirisek 13. 10. 2016 09:35

Jak tu někdo psal, dej jí limit a at si vybere sama, na to její používání a nebo že ho někde zapomene je to celkem jedno. Ty jí sice vybereš ten "nej" huawei ale ve třídě třeba frčí úplně něco jiného, protože tady nejde o to co ten mobil má nebo umí ale třeba o to že "fialový nebo makový" :-)
dj.kure: vzpomen si na sebe, v tomto věku jsme nebyli jinačí, i když to nebyl mobil, který např.před 20lety se bral úplně nějak jinak než dnes, tak to byly třeba céčka, kde např.paragraf byl úplně k ničemu na hru, ale musel jsem ho mít abych byl in :-D
mirisek
Junior

Odeslat příspěvekod dj.kure 13. 10. 2016 11:51

handyouch: správně, já sám děti nemám, ale v rodině malé děti jsou a vidím, že výchova tímhle směrem opravdu nefunguje, když dostanou na co si ukážou...

mirisek: Já jsem ve svých deseti maximálně tak slintal nad bráchovo počítačem, ale nevlastnil jsem víceméně nic. Mohl jsem si ukazovat na co chtěl, ale nedostal, nějak nezbývalo na blbosti :-) na druhou stranu, teď jsem za to rád. Co chci, to si koupím, vydělám si dost, ale zase nesahám po každé blbosti. Každý styl výchovy má asi něco do sebe, ale trošku se bojím toho, co vyroste z lidí, kteří si diktují už od deseti (a dostanou to).
Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium | Apple Watch 6 | O2 Family | Vodafone OneNet
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod roy1 13. 10. 2016 21:20

Hele tohle není mimino.cz, jestli máš radu k telefonu, prosím, své teoretické názory na výchovu, ovlivněné despotickým rodičem, laskavě prezentuj jinde. Nikomu z účastníků diskuze nepřísluší hodnotit něco o čem nemá ani páru a tazatel se na to ani neptal.
roy1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Nick Cave 13. 10. 2016 21:24

Ale na druhou stranu má na tohle správný názor :)
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod Neurotic 13. 10. 2016 22:11

Až ty lidi vyrostou tak si to vezmou na splátky :-))

Co se týká dotazu dal bych jí peníze a at si ho vybere sama, když vybere špatně tak z toho bude mít ponaučení, že když něco používají všichni tak to neznamená, že je to nejlepší
Neurotic
Junior

Odeslat příspěvekod Nechic 13. 10. 2016 22:44

dj.kure: Tak stejně ten mobil asi kvůli dostupnosti potřebuje. Nejlepší je dát limit a ať si vybere s upozorněním, že to má třeba na dva roky a když to rozbije dostane tlačítkáč za pětistovku :D
Nechic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mirisek 16. 10. 2016 22:48

Jak to dopadlo, co jsi vybral?
mirisek
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka