verdin píše:Je to přesně tak, jak píše uživatel mirisek = když ho mají všichni, musí ho mít taky...A pokud bych jí řekl, že dostane nějaký Honor, tak řekne že ho nechce a nezná (prostě děti 10-11 let to řeší jinak než my dospělí).
Co z takových dětí vyroste?
Když ho nezná a nechce, tak prostě nedostane nic a je to. Ještě si sama nevydělala ani korunu, tak co si má co poroučet? Ta dnešní výchova fakt stojí za to.
Já říct rodičům před deseti lety, když jsem dostal svůj první telefon při nástupu na střední, že tenhle nechci, protože ve třídě mají ten a ten, tak dostanu tak maximálně přes hubu a ne telefon. Dřív jsme si věcí jinak vážili a pro to, abysme něco dostali jsme museli sakra něco udělat a ne jen zaplakat a udělat smutné oči.
Chápu, že S3 Mini už asi nemusí dostačovat a že upgrade je třeba na místě, ale argumenty typu - ve škole mají tenhle a já chci taky tenhle a jinej nechci, protože ho neznám? No, to potěš koště...
Jinak k věci - P8 Lite jsem měl dva týdny. Super telefon, baterie slabší, to ano, ale den vydržela v pohodě. Pak jsem ho vrátil a koupil si Lenovo A7010. Nelituji, za ty peníze není lepší koupě.