Telefon pro dítě 9 let.

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod eiben 11. 11. 2016 07:45

Ten Lenovo Vibe P1 za 100 dolaru se mne zda bomba
eiben
Junior

Odeslat příspěvekod petyo 11. 11. 2016 08:04

standavfr píše:Jj,prakticky bez záruky,z ČR za 4200 a pro dítě 5,5 palec.

Ja tam vidim u Lenova cenu 2600,-. Zaruka tam je. Ale jak mu ten telefon jednou spadne tak nikdo zaruku neuzna. Nepocital bych ze ten telefon vydrzi vic jak rok.
petyo
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 11. 11. 2016 08:50

A ta záruka se uplatňuje kde?Píšu cena v ČR,ne v Číně.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod stm01 11. 11. 2016 08:54

iPhone 11 128GB

" Nemá cenu nenávidět lidi,kteří ti závidí .Respektuj jejich závist,protože si myslí,že jsi lepší než oni." :)
stm01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Baf13 11. 11. 2016 09:45

Vem to Lenovo Vibe P1m http://m.heureka.cz/mobilni-telefony/le ... -dual-sim/ a syn bude určitě spokojený. Je to docela pevný foun, dostaneš v balení plastový kryt, takže by nějaký ten šrám mohl vydržet a navíc je se slušnou baterií.
Baf13
Junior

Odeslat příspěvekod Loader 11. 11. 2016 12:46

Rozhodne ne Windows Phone. Co dneska decka delaji na telefonu, to na WP/WM moc neudelas. Proste to tak je.

Nejhorsi scenar je, ze tu Lumii schvalne potom rozbije, aby dostal Android.

Nic proti nicemu.
Administrátor fóra MobilMania.cz | Příspěvky odporující pravidlům fóra nahlašujte.
Loader
Moderátor

Odeslat příspěvekod myscho123 11. 11. 2016 15:30

Ja mám tel Sencor P5500 (vyhral som ho, inak by som Sencor nikdy nechcel) a musím povedať že mi vyhovuje až na jeho divnú správu pamäte, kedy mám na aplikácie len 2GB (podľa netu má 8GB) a neviem či aj tie celé.. zvyšok je priestor do ktorého sa dá ukladať ale nedá sa naň inštalovať (označuje sa v telefóne tuším ako sdcard0).

Zatiaľ nepomohol ani root (ten sprístupnil nejakú nerozmernú časť sdcard0, ale štandartnú SD kartu k tomu základnému priestoru priradiť nevie).. takže za mňa minimálne 16GB, ideál 32, ale tak, aby bol použiteľný...

Takže pozor na takéto finty pri lacných mobiloch.. ešte máme doma 8GB Lenovo, kde zas kus zabral Android a na aplikácie toho veľa neostalo...
N3510i > N6021 > SEK750i + HPM82> HP ipaQ 614c > NEXUS S > Sencor P5500 > Samsung Galaxy NOTE 10,1 + Honor 8 > Huawei P30pro
Nikon D5000 > FujiFilm X100F
myscho123
Junior

Odeslat příspěvekod petyo 11. 11. 2016 16:44

standavfr píše:A ta záruka se uplatňuje kde?Píšu cena v ČR,ne v Číně.

Záruka se uplatňuje u dx.com. Možná lepší než u českých sevisů. A jak píšu záruka u mobilu pro děcka je celkem na nic. Jednou mu spadne a český servis ti stejně záruku neuzná. Je lepší vzít děcku levnější telefon. Můj syn jeden telefon ztratil a jeden rozbil. Déle než rok mu zatím drží třetí mobil, ale už má 12 let.
petyo
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 11. 11. 2016 17:06

Takže záruka rok a telefon poslat do číny predpokládám.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod petyo 11. 11. 2016 17:35

Nějak nevím jestli máš problém s chápáním. Ten telefon devítiletému děcku stejně víc jak rok nevydrží takže je nesmysl řešit dvouletou záruku. Za cenu P8 lite je lepší koupit mu dva telefony z Číny. Jinak u dx.com posíláš telefon na reklamaci na UK adresu (ne do Číny) a zkušenosti z reklamací jsou u nich mnohem lepší než u českých servisů. Tak asi tak.
petyo
Junior

Odeslat příspěvekod roy1 11. 11. 2016 17:43

Tak poslat mobil na reklamaci do Číny není nic složitého, vyjde to na cca 160,- i s trackovanim, do deseti dnů bude na místě.
roy1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod standavfr 11. 11. 2016 18:46

Všechny děti nejsou prasátka na své věci,nevím kde bereš tu jistotu,že mu to vydrží max rok,možná podle sebe soudím tebe,švagra dcera má telefon třetí rok a je jí 10.Všechno má pro a proti,já bych telefon z Číny nekoupil a poslání do UK nic neřeší,stojí to možná víc než do Číny.Chápání mám dobré,chtěl jsem,abys potvrdil roční záruku a nutnost reklamace mimo republiku,ona si spousta lidí myslí,že je to všude jako u nás.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lebka75 11. 11. 2016 19:25

kouknul bych na Lenovo Vibe X2 2GB RAM 32 GB paměť , zde za 3870 kč http://www.vkservis.cz/zbozi/3844/lenov ... =heurekacz nebo ASUS ZenFone 2 Laser (ZE500KL), 2 GB RAM paměť 32GB na Mobilpohotovosti i s dopravou za 3990 kč https://www.mp.cz/mobilni-telefon-asus- ... 32gb-black , bezproblémový nákup i záruka, alespoň takové tam mám zkušenosti s několika nákupy
lebka75
Junior

Odeslat příspěvekod Pan Kája 11. 11. 2016 19:50

VKServis moc nemusím. Je fakt, že mají kamennou prodejnu, ale ty výhodné nabídky jsou často dost pochybné. Když pominu reference, kdy někdo dostal prý zjevně použitý telefon jako nový, tak osobně mám jednu zkušenost - nová lumie, místní distribuce..bez dalších poznámek. Ukázalo se, že šlo o brandovanou verzi pro maďarský t-mobile (už jsem neměl nervy se vracet a reklamovat...byl to narozeninový dárek, tak jsem přehrál FW, na těle ten brand naštěstí nebylo poznat).

Loader: S takovým úhlem pohledu by dotyčný mladík musel už dávno rozšlapat i svůj současný telefon...

Nicméně, pokud chce tazatel něco z ČR od prověřeného prodejce, proč polovina příspěvků proboha řeší nákup z Číny?!
Siemens M50 -> SE T300 -> SE K750i -> SE C702 -> SE Elm -> Motorola Atrix 4G -> Lumia 1020 (AT&T) -> Lumia 930 -> Galaxy S7 -> Huawei P30 Pro -> Vivo X100 Pro
Pan Kája
Ex-moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka