miromen4 píše:S8 je za mě konstrukčni zmetek. Displej s nesmyslnym poměrem stran, nechapu jake by to mělo mit vyhody do budoucna. A i kdyby, tak k čemu je mi něco co je momentalně k prdu. Dale největši vyhoda samsungu v podobě ovladacich prvku pod displejem, nahrazeno lacinou nahražkou v podobě sw tlačitek na displeji, což displej ještě vic zmenšuje při určitem využivani. Završeno umistěnim čtečky na zada a ještě k tomu na nevhodne misto. Ano zvyknout se da i na horši, ale jina možnost ani neni, pokud se bude využivat. Jinak bych si pořadně vyzkoušel ten zahnuty displej do stran, včetně prohlidky fotek na něm. Za mě je to zahnuti vic ke vzteku, než k užitku. Efektni leč neprakticke.
miromene číslo 4:
Lze si všimnout, že nikde nepíšeš, že jsi telefon měl v ruce.
Telefony jsou vlastně nudle.
Takže pokud budeš chtít pokrýt co nejvíc % přední plochy displejem, bude to asi taky nudle. Poměr stran je tedy zvolený vhodně, optimalizace aplikací bude jistě do budoucna pojištěna.
Pamatujete si dobu, kdy vyšel
iPhone 5 a drtivá většina iOS aplikací byla uzpůsobena na rozlišení iPhonu - od první generace po
model 4S?
Fyzické tlačítko prostě zmizet muselo.
OnePlus a
Apple u svých nejnovějších modelů mají pouze SW čtečku otisků s haptickou odezvou. Něco podobného, milý miromene, má
S8 s dotykovým "home button" tlačítkem.
Displej mi paradoxně přijde méně zahnutý, telefon je krásně "oblázkovitý", přechod z předního skla na boční rám a na zadní sklo je "velmi plynulý". Zlepšení oproti
S7 Edge.
Jediné, v čem mohu souhlasit je nevhodné umístění čtečky, ale pokud se na to inteligentní člověk (což jsi nepochybně i ty) podívá z hlediska technologie a filosofie Samsungu, je to pochopitelné. Je to takový mezikrok, než se čtečka plně integruje pod digitizér.
Další věc - mirdo, určitě tě nemusí trápit, že díky SW tlačítkům se zmenší využitelná plocha displeje. Ta je více než dostatečná, právě díky tomu, že je maximalizováno % pokrytí čelní plochy displejem.
A taková rýpavá poznámka na konec, zkus se trochu pochlapit a zlepšit ty interpunkce. Číst se to dá, ale ubírá to na věrohodnosti.
PS: Galaxy S8 nevlastním, tak aby sis bláhově nemyslel, že hájím svou koupi

Administrátor fóra MobilMania.cz | Příspěvky odporující pravidlům fóra nahlašujte.