7000 Kč, 5" displej, min. den výdrže, BB uživatel

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Bigg.I 11. 8. 2017 09:31

Koupím Xperiu X compact, až spadne cena... (když ji dokázali přes víkend zdražit, tak snad cena půjde zase dolů)
Je to poslední telefon v té velikosti 4.6".
Díval jsem se na porovnávací videa s Xperiou XA1 a X compact je o hodně svižnější a kompaktnější.

Nad BB Dtek50 jsem zlomil hůl - moc velký, drahý a ten android (zvláště Hub) není tak vyladěný jak bych si představoval. Navíc ten telefon má opět zase špatnou výdrž...
Oldschool lover
Nokia 6.1
ex. Sony Xperia X compact, BlackBerry Z10, Nokia 808, Nokia 5630 XpressMusic...
Bigg.I
Junior

Odeslat příspěvekod Pavel87 11. 8. 2017 10:17

No nevím s tou Xperií... Sony se mi líbí, to ano. Rámečky mi nevadí, aspoň je mobil za co držet. Co mi vadí je, že není voděodolná a taky se bojím té baterky... S BB Z10 jsem zažil, co je mizerná výdrž na baterii a už tuto chybu u nového telefonu nebudu opakovat.

BB Dte50 souhlasím, příliš drahé. Nevím no, asi bych se nebránil i větší úhlopříčce do cca 5,2". Třeba Honor 8 vypadá dobře.
Pavel87
Junior

Odeslat příspěvekod Bigg.I 11. 8. 2017 10:25

Voděodolnost neřeším :) s žádným telefonem jsem zatím neměl problém v tomto ohledu...
Rámečky tak velké nejsou a ještě u té X compact mají opodstatnění - stereoreproduktory. Pro mě na baterku stačí 1 den intenzivního používání nebo 2 dny lehkého používání. Tohle je dle všech recenzí naprosto v pohodě dosáhnutelné.

Neříkám, že papírově vypadá Xperia X compact nejlíp, oproti těm všem Huaweiům, Honorům a Xiaomi. Já ale věřím v lepší odladěnost, než v papírové hodnoty u Sony.

Nikomu to nenutím, jen říkám že já si ji koupím a proč :).
Oldschool lover
Nokia 6.1
ex. Sony Xperia X compact, BlackBerry Z10, Nokia 808, Nokia 5630 XpressMusic...
Bigg.I
Junior

Předchozí stránka