Samsung S7 edge DUOS, S8 DUOS

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Lowmick 21. 12. 2017 12:56

Ahoj,
přemýšlím nad koupí buď Samsungu S7 edge dual sim nebo S8 dual sim. Nemáte někdo zkušenosti s ověřeným prodejcem (např. na Ebay), případně s používáním telefonu jako takového v ČR (resp. v EU), jeho aktualizacemi, reklamací apod.?

Případnou oficiální variantou v ČR bych jinak asi viděl v Honoru 9, příp. H P10.

Díky za rady/připomínky/postřehy.
Lowmick
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod muchacho 21. 12. 2017 21:33

Vřele doporučuji e-shop http://www.mobil-brno.cz/samsung-mobile-c11/ , 24 měsíců záruka, firmware přefleshovaný na CZ (CSC kód ETL), takže spolehlivě fungují CZ aktualizace...
muchacho
Junior

Odeslat příspěvekod Lowmick 21. 12. 2017 23:03

Cena sice vyšší, ale záruka 24 měs. je lákavá. Nicméně, to tam telefon opravdu rozbalí a flashnou? Aktualizace se opravdu liší stát od státu? Není to po větších zónách (EU, ME,...)?
Lowmick
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod muchacho 21. 12. 2017 23:35

Sám jsem u nich bral A5 2017 DUOS, původně z Thajska, s flešnutým FW UK/Ireland s použitelným ETL, se kterým nějak nešli aktualizace a nefungovalo VoLTE, ale po opětovné návštěvě v Brně mě tam flešnuli FW s primárním ETL a aktualizace chodí jak děcka do školky... Max. spokojenost!
Audirvana->RME ADI-2 DAC->Neumann 2*KH150+1*KH750/NDH30 BE
Audirvana->TOPPING E30->iLoud Micro Monitor Pro
UAPP->TOPPING D10s->EUFONIKA H5M->Senn HD660S2
UAPP->FiiO K11 R2R->xDuoo TA-26->Senn HD650
xDuoo TA-10R->Senn HD600
muchacho
Junior

Odeslat příspěvekod Ogyn 22. 12. 2017 05:53

Honor 9, je skvělá volba.... mám jej po Honor 8...který jsem vyměnil za Samsung Galaxy s 6...a vůbec nelituji, Honor je ve všem lepší .... hlavně v ceně..
Ogyn
Junior

Odeslat příspěvekod Lowmick 22. 12. 2017 14:13

muchacho píše:Sám jsem u nich bral A5 2017 DUOS, původně z Thajska, s flešnutým FW UK/Ireland s použitelným ETL, se kterým nějak nešli aktualizace a nefungovalo VoLTE, ale po opětovné návštěvě v Brně mě tam flešnuli FW s primárním ETL a aktualizace chodí jak děcka do školky... Max. spokojenost!

Flashnutí fw je to nejmenší. Mno, popřemýšlím, zda-li mi o cca 3500,- vyšší cena stojí za 12 měs. delší záruku :oops: Jaký jsi měl v balení adaptér na nabíjení? EU standard?
Lowmick
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod muchacho 22. 12. 2017 23:01

Nabíječka byla EU i s rychlonabíjenim a kdyby byl problém v rámci záruky, tak z UH do Brna (kde mají kamennou prodejnu) to mám kousek. Na svém webu e-shop píše, že servis je zajištěn v autorizovaném servisním středisku. Mě se ta nabídka zdála dobrá, když jsem věděl, že kupuju sice "šedivku", ale s plnou zárukou.
muchacho
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 23. 12. 2017 12:57

A kolik chceš investovat? Na začátku roku se začne prodávat Samaung A8 za 13000, a měl by podle popisu mít dva samostatné sloty na SIMky a jeden na microSD.
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Lowmick 23. 12. 2017 13:14

Ta A8 vypadá zajímavě, trochu si o ní přečtu. Strop jsem si dal cca 14 000,-, ale to spíše jen pro telefon, ze kterého se mi budou podlamovat kolena, tedy aby splňoval nejlépe všechna kritéria (výška max cca 150-155 mm, pádlo nechci, baterka co nejblíže k 4000 mAh - alespoň 1 náročný den, dual sim, vyhovovala by mi čtečka otisku prstů pod displejem). Ten S7e se k tomu vcelku přibližoval. Navíc mě zaujal zahnutý displej a celkový vzhled.

Díky za tip na novou A8!
Lowmick
Kolemjdoucí