dj.kure
fakt technicka,jiz jsem reagovat nechtel,nicmene tvoje vyjadreni
pokud jsem v dosahu zarizeni apple...A v tom je grooo veci.
Ano a o to jde,reseni od androidu nepotrebuje byt v dosahu zarizeni kde bezi system od google.Komunikuje s windows,androidem,komunikuje s , rpi3,namatkou.Predpokladam ze to nevis,jinak bys orezane a neschopne,reseni od apple,navic opravdu kostrbate se nepokousel opravdu srovnavat.Neni treba zadne osobni invektivy,staci fakta a na zaklade nich si lze udelat obrazek ktere reseni je praktictejsi a schopnejsi.Jo v pripade pohybu pouze v ghetu apple airdrop staci.Bohuzel v drtive vetsine se vetsina lidi pohybuje i mimo gheto,cloud je spis vtip,zavislost na dostupnosti a rychlosti D/U,jasne rika ze toto reseni te. hce prave teto zavislosti v danych scenari h zbavit,proto vzniklo.Pokud bys vec podal ve stylu já nemam potrebu a staci mi to nelze nic namitat.Pokud ovsem tvrdis ze konkretni reseni o nemz se bavime je srovnatelne a stejne prakticke jakoa konkurencni ,tak bohuzel jako clovek exaktne zalozeny musim rict ze o nem nic nevis..Ze sis to vylozil jako osobni utok je blby,nicmene bila fakt nemuze byt modra a nic osobniho v tom neni.
Popravde sem reagoval na tvuj post ukazte mi co neumi iphone a na tu poznamku o posilani pres bluetooth a cekal jsem reakci ve stylu,sakra jo na toto sem zapomnel neumi..Neumi toho tolik ze by vycet funkci zabral cely vlakno kdyz jsme u veci..Nikde ovsem neni receno ze danou funkci dany clovek potrebuje.Nicmeneodpoved ve stylu ja nepotrebuji,si primo rika o odpoved ze to je sice mozne ale nic nevypovidajici o umi - neumi.Exactni vycet a popis funkci,nic osobniho.