přechod na Iphone6S

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod oooooooooo 30. 1. 2018 07:20

dj.kure
fakt technicka,jiz jsem reagovat nechtel,nicmene tvoje vyjadreni
pokud jsem v dosahu zarizeni apple...A v tom je grooo veci.
Ano a o to jde,reseni od androidu nepotrebuje byt v dosahu zarizeni kde bezi system od google.Komunikuje s windows,androidem,komunikuje s , rpi3,namatkou.Predpokladam ze to nevis,jinak bys orezane a neschopne,reseni od apple,navic opravdu kostrbate se nepokousel opravdu srovnavat.Neni treba zadne osobni invektivy,staci fakta a na zaklade nich si lze udelat obrazek ktere reseni je praktictejsi a schopnejsi.Jo v pripade pohybu pouze v ghetu apple airdrop staci.Bohuzel v drtive vetsine se vetsina lidi pohybuje i mimo gheto,cloud je spis vtip,zavislost na dostupnosti a rychlosti D/U,jasne rika ze toto reseni te. hce prave teto zavislosti v danych scenari h zbavit,proto vzniklo.Pokud bys vec podal ve stylu já nemam potrebu a staci mi to nelze nic namitat.Pokud ovsem tvrdis ze konkretni reseni o nemz se bavime je srovnatelne a stejne prakticke jakoa konkurencni ,tak bohuzel jako clovek exaktne zalozeny musim rict ze o nem nic nevis..Ze sis to vylozil jako osobni utok je blby,nicmene bila fakt nemuze byt modra a nic osobniho v tom neni.
Popravde sem reagoval na tvuj post ukazte mi co neumi iphone a na tu poznamku o posilani pres bluetooth a cekal jsem reakci ve stylu,sakra jo na toto sem zapomnel neumi..Neumi toho tolik ze by vycet funkci zabral cely vlakno kdyz jsme u veci..Nikde ovsem neni receno ze danou funkci dany clovek potrebuje.Nicmeneodpoved ve stylu ja nepotrebuji,si primo rika o odpoved ze to je sice mozne ale nic nevypovidajici o umi - neumi.Exactni vycet a popis funkci,nic osobniho.
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod Alex75 30. 1. 2018 07:42

dj.kure proste nedá dopustit na IOS, já a jiní zase na Android. Něco je lepší tam, něco jinde. Žádné z řešení není jednoznačně lepší než to druhé.
Teď jsem si vzpomněl na další věc, co jsem velmi postrádal při přechodu na IOS. Přednastavené SMS. Někdo mi zavolá a já mu po ukončení hovoru potřebuji poslat jednu z cca 20 přednastavených SMS. Android - žádný problém. IOS - nemožné. Buď si udělat zkratky, aby to doplonilo jako frázi a zkratky si pamatovat nebo složitě přes Airflow. Ale to šlo jen uloženým kontaktům nebo kopírovat. Toto je jedna z věcí, kterých jsem se měl vzdát. Doporučuji vyzkoušet před přechodem. Rozhodně to není tak růžové jak se často píše.
Od Dancall 2411 po Note 9
Alex75
Junior

Odeslat příspěvekod mas0n 30. 1. 2018 10:34

Chudak _Ondraa_
Naivne se zeptal na radu, a misto pomoci se tady rozjela hadka mezi znamou ovci a typkem, kterej porad dokola pise slohovky, ktery se ale nedaji cist, a hlavne nikdy nikoho nezajimaji...
mas0n
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 30. 1. 2018 12:35

Diskuze je přínosná, jak jinak se tazatel dozví určité rozdíly Android vs. iOS, když chce iPhone, ale nehledá sám na netu?
Nick Cave
Administrátor

Předchozí stránka