Jaký android s dlouhou výdrží?

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod lrotrekl 13. 5. 2018 10:27

Hledám Android s dlouhou výdrží. Nemělo by to být žádné ořezávátko, ale nemusí být nutně nejvýkonnější.

Požadavky:
USB-C konektor na spodní straně uprostřed - držák v autě
LTE
Solidní foťák pro dokumentační fotky
Co největší výdrž baterie - reálně stačí den fest používání - tzn. celý den trasování sportovní činnost, mezi tím pár telefonátů a nějaký datování, surfování

Výhody:
přesná GPS
vyšší odolnost proti vodě
přiměřená cena, představa cca 10tKč

Díky za tipy.
Po asi milionu let změna značky - po Italovi mám Žabožrouta vyrobenýho ve Španělsku převlečenýho za Japonce. Globalizace vpirjód. :D
lrotrekl
Junior

Odeslat příspěvekod Vaso00 13. 5. 2018 10:37

Tak rychle koukni na Alzu a Asus Zenfone 3 Zoom. Za 5 000 bez konkurence a výdrž obrovská.
Vaso00
Junior

Odeslat příspěvekod lrotrekl 13. 5. 2018 10:46

Nesplňuje konektor. Ani C ani uprostřed :(

Edit: Možná splňuje, Zenfone 3 není jako Zenfone 3....

Edit2: Myslíš tento: https://www.alza.cz/asus-zenfone-3-zoom-d4653506.htm ??
Po asi milionu let změna značky - po Italovi mám Žabožrouta vyrobenýho ve Španělsku převlečenýho za Japonce. Globalizace vpirjód. :D
lrotrekl
Junior

Odeslat příspěvekod lrotrekl 13. 5. 2018 11:46

Trošku mě děsí ve dvou recenzích nalezena nízká citlivost na signál, jinak to za ty prachy vypadá dost dobře.

Jaký je LG G6?
lrotrekl
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 13. 5. 2018 12:05

Nic lepšího s pořádnou výdrží a kvalitním fotoaparátem než ten Asus za ty peníze nekoupíš :)
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod lrotrekl 13. 5. 2018 12:21

Jasně, to asi souhlasím. LG G6 můžu mít od Vodafonu za kredity, který stejně jinak než na nákup příslušenství a telefonů nevyužiju a navíc má být vodotěsný.

EDIT: Tak už nemůžu, za nabídky zmizel.
lrotrekl
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 13. 5. 2018 13:30

Ten Asus je v ojedinělé akci, která se už nebude opakovat běžně stojí 9tis. CZ distribuce, navíc má dostat Oreo
Prodávat se začal za 12k
LG G6 nemá zdaleka takovou výdrž
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod lrotrekl 13. 5. 2018 18:39

No zkusím to.
lrotrekl
Junior

Odeslat příspěvekod Katikakus 13. 5. 2018 21:09

Ta akce se opakuje za posledni dva tydny uz asi poctvrty. Vzdycky tam pusti cca 80 kousku "do vyprodani zasob"
Katikakus
Junior

Odeslat příspěvekod Physeter 14. 5. 2018 00:06

Asi Huawei, davaji tam velke baterky a Kiriny maji udajne nizsi spotrebu nez Snapdragony. Mam Mate10Pro a je to regulerne dvoudenni telefon pri plne zatezi.
Physeter
Junior

Odeslat příspěvekod jankalli 15. 5. 2018 11:34

Ahoj, přemýšlel jsem nad DOOGEE BL9000. Máte někdo zkušenost s nákupy z Aliho nebo Gearbestu?
Zajímám se o zahraniční techniku, zejména z Číny. Je spousta věcí, které nakupujeme zbytečně draho.
jankalli
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod capt.forest 15. 5. 2018 12:11

Kupoval jsem jednou z Ali nejaky Xiaomi. Nebyl to pro me, tak me to bylo jedno, ale osobne bych do toho nesel a za kazdou cenu nesetril. Za pripadne nervy s reklamaci by me to nestalo.
capt.forest
Junior

Odeslat příspěvekod Katikakus 15. 5. 2018 13:47

Jinak skutecne dlouhou vydrz na baterii ma i Xperia XA2 Ultra, USB-C konektor ma a foti velice slusne.
Katikakus
Junior