Konkurent tel. s kvalitou fotoaparátu iPhone

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod DanielDevine 28. 10. 2018 19:15

Šéf mi nabídl zadarmo iPhone 7, chce si koupit X. Tak to asi vezmu. Jak je na tom iPhone7 v porovnání s mobily do 10 000 co se fotek týká???
DanielDevine
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kultus 28. 10. 2018 19:58

delong píše:no nemam skusenosti so samsungom, ale iphone 8 sa kvalitou videa a fotiek vyrovna priemernemu kompaktu

Nechci te chytat za slovo, ale co si Kefalin predstavujes pod priemernym kompaktom? ;) to je dost siroky pojem. Na opravdove kompakty nad cca 11K podle mne nema (ani pres den). A pokud nejde o vyprodeje poslednich kusu, tak fotaky pod 9K stoji za prd! Takze nevim kde mas prumerny fotak ty...fakt mne to zajima. :)

Pokud dostanes Ip7 zadaca tak nic neres! Vem ho, pozkousej si a pokud budes spokojeny mas vyhrano. Pokud spokojeny nebudes, o cem dost pochybuji, telefon prodas a budes shanet jiny. Hlavne se uz budes mit od ceho odpichnout.
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod Pan Kája 28. 10. 2018 22:07

kultus: S druhým odstavcem souhlasím, s prvním by to bylo na dlouhou diskuzi. Nicméně třeba v mém okolí má kompakt s jednopalcovým snímačem jen jedna osoba a já :)
Siemens M50 -> SE T300 -> SE K750i -> SE C702 -> SE Elm -> Motorola Atrix 4G -> Lumia 1020 (AT&T) -> Lumia 930 -> Galaxy S7 -> Huawei P30 Pro -> Vivo X100 Pro
Pan Kája
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod kultus 29. 10. 2018 05:54

OT: jednopalce beru jako slusne kompakty pro bezne foceni, co je pod nima je odpad dnes uz nahraditelny mobilama. Hlavne kdyz zmizely i 1/1.7" snimace pred par rokama. Prodeje naznacuji ze lidi zas tak moc zoom nepotrebuji a ty levne UZ se proto tolik neprodavaji, vetsine uz dostacuje mobil. Taky proto se vyrobci fototechniky orientuji spis na narocnejsi fotografy a tim padem drazsi pristroje. Ale jo bylo by to nadlouho tahle diskuze ;) BTW mam FZ1000, taky jednopalec, paradni univerzalni strojek ikdyz byl krapet drazsi...
kultus
Junior

Předchozí stránka