Tel. 6 - 10k s nejlepším FOTO

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod lokomot1 4. 3. 2019 16:30

na mimozemstanovi, dnes ho slevnili na 8500, a ktomu slevovy kod SMP800. Ale chlapi, ne že to někde roznesete, už těch telefonů moc není;-) doprodej.

Jinak na dxo má myslím docela dobre hodnocení, a celkove je ten telefon taky slušný.
Jinak proč ne třeba pocophone f1?
lokomot1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hurec 4. 3. 2019 18:30

Rozhodne bych sel do F1. Jiz nocni atd... Celkem ma dobrou podporu. Coz se o LG rict neda.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod planetoid_LV426 4. 3. 2019 19:39

Vtipálek, Pocophone je o dost horší telefon celkově, začni u těla, nějaká plastová čínská jebka vs pořádný kus telefonu s IP68, 810g a třema gorilama (a to váží míň :D) .. dál můžeš pokračovat přes foťák, kdy Šaomi nemá ani stabilizaci, natož širokoúhlý objektiv třeba a skončit můžeš u displaye, který má u podporu AoD, HDR atd... Šaomi nemá nic. A kdyby ti to bylo málo, zkus třeba takový zvuk...
planetoid_LV426
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod lokomot1 5. 3. 2019 17:35

Tak nevím jestli je to vlákno stále pro zakladatele aktuální ale...
V30 jsem objednal a hrůza. Foto je fakt strašné, že všech 3 foťákům. Ktomu žlutý displej(bílá=béžová).
Srovnání se zastaralým s7, a s7 oproti tomu skvěle foto.
Lg rozmazavá neskutečně fotky, úplně se slévají detaily, fakt jak nějaký telefon za pár šupú. Kresba mizerná, letí z domu.

Nicméně po zkušenostech s LG G4, kdy se vyrobce rozhodl do každého kusu dát jiné displeje a foťáky, tuším že tady to bude to samé...
lokomot1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod iceman27 5. 3. 2019 18:12

No jestli se ti líbili omalovánky, co lezou z S7 tak je jasný, že V30 není nic pro tebe.
iceman27
Junior

Odeslat příspěvekod lokomot1 5. 3. 2019 18:40

Jako sorry, ale pokud v30 brutálně (a to nevím jestli je to komponentama, postprocessingem nebo kombinaci obojího) vyhladí vše, od obličeje, deky z vlny ze které udělá skoro plachtu, gauč v pozadí skoro "spojí" se zdí, tak to je na svou kategorii o ničem.
Ostrost je u s7 úplně jinde. Možná pribarvuje, ale celkově je foto jinde. Fakt nechápu tvou ofenzivní rétoriku, prostě jsem se snažil podat objektivní info o tom co z toho leze...nemám žádné předsudky vůči LG a rozhodně to byla vždy má nejoblíbenější značka telefonů
lokomot1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mila001 5. 3. 2019 21:41

Mám V30 a fotí velice dobře, spíše bych to viděl na ruce, které tu V30 obsluhují.
mila001
Junior

Odeslat příspěvekod lokomot1 5. 3. 2019 22:06

OK, tak zřejmě nedokážu udržet telefon v ruce...

Ne vážně. Samotného mě to překvapilo, je to nějaké divné. Možná prostě a jednoduše vadný kus?
Mám ale stejně takový blbý pocit, že to může být nejakýma horšíma komponentama. Nevím jak vy, ale jak jsem zmínil výše, u LG už jsem přesně toto zažil, 2 telefony LG G4 koupené 1 rok po sobě(oba dva byly moje, tam má člověk prostě čas se na to pořádně podívat) a foto diametrálně odlišné :-\
Jinak už bych to uzavřel, ať tady nespamujeme vlákno o něcěm jiném ;-]
lokomot1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hanysek3099 7. 3. 2019 18:58

V30 mám cca půl roku a fotky jsou skutečně horší než např. u manželčiny S8. Nicméně rozhodně nejsou tragické. V30 má hlavně pomalejší ostření, je potřeba ji déle podržet a pak fotí velmi slušně. Její klady jsou jinde - displej je skvělý (rozhodně nesouhlasím s tvrzením, že má špatně vyváženou bílou apod.), telefon je nádherně zpracovaný, skvěle sedí do ruky a je radost s ním pracovat. Kapitola sama pro sebe je zvuk - vynikající spojení přes BT a hlavně zřejmě nejlepší zvuk přes sluchátkový výstup z běžně prodávaných telefonů, který překonají jen kvalitní hi-res přehrávače od 5000 Kč výš. Trochu jsem váhal, zda ho nevyměnit např. za S9, ale není k tomu v podstatě žádný důvod a za současnou cenu je to vážně skvělá nabídka
zdroj: Samsung Z Fold 5
Over-ear: Sennheiser Momentum 4 wireless
TWS: Technics AZ80E-K
hanysek3099
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod maslik 7. 3. 2019 21:34

Takže jak to tak sleduji, počkám na Redmi Note 7 Pro. Slibují cenu střední třídy, výkon střední třídy, foto z vyšší třídy...
maslik
Junior

Předchozí stránka