Jaky tel do 6 tis

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod planetoid_LV426 7. 3. 2019 21:53

Rozveď dlouhá doba.. telefon v den koupě budeš mít nový, má IP68, supr foťák se stabilizací, špičkový HDR 2k AoD display atd.. který jiný telefon tyhle (a hromadu dalších) věcí má? A baterka vydrží den v pohodě při větší zátěži, při menší dva dny. Čili víceméně podobně jako jiné telefony. Píšu to, protože G6 mám a jsem s ní maximálně spokojený, nejlepší telefon, co jsem kdy měl, kor za ty prachy pecka.
planetoid_LV426
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod hanysek3099 8. 3. 2019 06:16

No a já bych přihodil 1500 a v akci na Alze můžeš mít V30, která je po všech stránkách upgrade G6 a nabízí v současné době jednoznačně nejlepší poměr cena/výkon :-)
zdroj: Samsung Z Fold 5
Over-ear: Sennheiser Momentum 4 wireless
TWS: Technics AZ80E-K
hanysek3099
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod radim 8. 3. 2019 08:33

Souhlasím s planetoidem. Já ho taky mám, málo využívám, takže dobíjím tak jednou za 3-4 dny, samo s wi-fi apod. se doba zkracuje. Za 6,5 těžko budeš hledat vybavenější mobil. Který druhý za ty peníze je vodotěsný a má stabilizaci? Navíc na něm funguje i Fortnite (který nejede na mobilech o třetinu dražších). :-)
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod robi.r 9. 3. 2019 20:36

planetoid_LV426 píše:Rozveď dlouhá doba.. telefon v den koupě budeš mít nový, má IP68, supr foťák se stabilizací, špičkový HDR 2k AoD display atd.. který jiný telefon tyhle (a hromadu dalších) věcí má? A baterka vydrží den v pohodě při větší zátěži, při menší dva dny. Čili víceméně podobně jako jiné telefony. Píšu to, protože G6 mám a jsem s ní maximálně spokojený, nejlepší telefon, co jsem kdy měl, kor za ty prachy pecka.

no minimalne 2-3 roky

-- 9. 3. 2019 20:38 --

A jhak je na tom to LG G6 s baterkou.....baterie jak sem koukal je nevymenitelna...nakolik pak vyjde nova s vymenou? Dale me zajima jak je na tom ten tel s kvalitou GPs,dost ji pouzivam....
robi.r
Junior

Odeslat příspěvekod robi.r 11. 3. 2019 11:52

Kde se da ta G6 koupit jeste?a jak je to s vymenou baterie?...ma cestinu?co sem koukal tak vetsinou je to distribuce Eu... Pripadne i kvalitni servis.....
robi.r
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 11. 3. 2019 12:20

Kup Motorolu G6 Plus v Mobil Pohotovost, CZ distribuce za 6tis.
Naposledy upravil Nick Cave dne 11. 3. 2019 12:22, celkově upraveno 1
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod kamil2268 11. 3. 2019 12:20

LG je vždy EU ne? Není tu ofiko a dá se koupit na czc nebo ofiko LG shopu. Baterku vymění každý servis na mobily, cena do 1000,- i s prací.
kamil2268
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radim 11. 3. 2019 14:35

Já jsem nabíjel ve středu a dneska ráno jsem měl 27 %, na noc nevypínám, polovina doby zapnutá Wi-Fi.
Výměna baterky? To chceš mít ten mobil 10 let? Teď ho zlevnili i v Mironetu, na 7000. Jinak:

https://mobilni-telefony.heureka.cz/lg- ... ngle-sim/#

A distribuce je vždy EU, i na Alze (tam ho mají taky) a všude. A samozřejmě standardně čeština.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lubicek 11. 3. 2019 16:47

"Já jsem nabíjel ve středu a dneska ráno jsem měl 27 %, na noc nevypínám, polovina doby zapnutá Wi-Fi."

Ano G6 má skvělou výdrž, je to stále velice slušný přístroj, ale zase nás nehoupej. Chceš tu tvrdit že ti telefon vydrží 6-7 dní nabitý (jednoduchá matematika) ? Když to byla aktuální "vlajková loď" od LG, tak jsem G6 měl .....
Hoď sem prosím screenshot obrazovky využití baterie pro případ mojí omluvy. Díky
Obrázek
Lubicek
Junior

Odeslat příspěvekod opasino 11. 3. 2019 18:16

Žádný smartphone nevydrží na jedno nabytí 6-7 dní při běžném používání.
opasino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod radim 11. 3. 2019 18:48

Proč bych vás houpal? Nic bych z toho neměl. A od středy je to něco přes 4 dny, ne 6-7.
opasino, definuj běžné používání.
Po obědě jsem ho vytáhl z nabíječky, momentálně po 6 hodinách 100 %, odhadovaný zbývající čas 95 h 38 min.
Screenshot neumím udělat, a vystavit ho sem už vůbec ne. Ale naučím se to a v pátek to sem hodím. :-)
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Nick Cave 11. 3. 2019 18:51

No, jak neumíš udělat takovou základní věc jako je screenschot, tak to svůj smartphone opravdu moc nepoužíváš a tomu pak odpovídá i celková doba výdrže :-)
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod standavfr 11. 3. 2019 19:07

G6 má velice dobře řešený pohotovostní režim,když leží na stole tak skoro nic nabere,sot má ale tak kolem 7-8 hodin.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lubicek 11. 3. 2019 20:38

radim píše:Proč bych vás houpal? Nic bych z toho neměl. A od středy je to něco přes 4 dny, ne 6-7.

Tak si to spočítej, nabíjel si ve středu , v pondělí ráno máš 27%. Kolik dni ještě vydrží na 27% nabitá baterie ?
4+? = 6 :lol: Přibližně ...
Lubicek
Junior

Odeslat příspěvekod freddy158158 11. 3. 2019 21:42

"Po obědě jsem ho vytáhl z nabíječky" ( takže pul dne používání)
"momentálně po 6 hodinách 100 %" (dalšího puldne ležel na stole)
tak to dám 7 dni jak malina :-D
freddy158158
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka