Jaky tel do 6 tis

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kamil2268 12. 3. 2019 09:50

K čemu mobil, co leží 6 hodin na stole a nepotřebuji ho? Na to máme pevné linky. To rovnou dej režim letadlo, vytáhni po týdnu ze šuplete a hele mám 50% baterky, super výdrž.
kamil2268
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod metyn 12. 3. 2019 09:58

ntv, to je zase post, pevné linky snad už ani neexistují, kdoby si pořizoval dnes pevnou linku :oboze :oboze :oboze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , mimochodem já mám běžně na šaomi rn 4 výdrž 5 dní v poho při běžném používání, akorát záleží na slůvku "běžné", každý ho má nastavené jinak, ALE pevné linky- tos teda pobavil :tleskani :tleskani :tleskani , Meta
metyn
Junior

Odeslat příspěvekod Katikakus 12. 3. 2019 10:39

G6 nikdy dobrou výdrž neměla. Podle standardizovaných testů GSMareny má battery rating (nikoliv výdrž) 72hodin, což je těžký podprůměr. Navíc je to dva roky starý model na konci morální životnosti, takže nelze počítat s podporou, která je u LG obecně i tak dost tragická. Když vezmeme v potaz problémy předchůdců, je G6 drahá i zadarmo. To říkám jako bývalý majitel G3 a G4.
Katikakus
Junior

Odeslat příspěvekod šulda 12. 3. 2019 16:43

metyn píše:ntv, to je zase post, pevné linky snad už ani neexistují, kdoby si pořizoval dnes pevnou linku :oboze :oboze :oboze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , mimochodem já mám běžně na šaomi rn 4 výdrž 5 dní v poho při běžném používání, akorát záleží na slůvku "běžné", každý ho má nastavené jinak, ALE pevné linky- tos teda pobavil :tleskani :tleskani :tleskani , Meta

Hele nic proti, ale tenhle tvůj post taky není zrovna hitparáda, snad až na to nastavení slůvka běžné. To sedí.
radim>> Když smartfoun "nepoužívám" a nic o něm nevím, tak ho nedoporučuji ;-)
šulda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mr.Bombastic 12. 3. 2019 17:14

v Mironete je Nokia 7 Plus - 3800mAh a slusna vydrz za 6 830 Kc aj s dopravou

je to Android One, DUAL-SIM, ma USB-C, NFC, 3.5mm jack...
Zatiaľ sa vedci domnievajú, že hlavnou príčinou smrti je život.

Apple iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue | Apple MacBook Air M1 Space Gray 16/256GB | Apple iPad Pro 12.9" M1 128GB Wi-Fi Silver
Mr.Bombastic
Junior

Odeslat příspěvekod metyn 13. 3. 2019 13:23

šulda píše:
metyn píše:ntv, to je zase post, pevné linky snad už ani neexistují, kdoby si pořizoval dnes pevnou linku :oboze :oboze :oboze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , mimochodem já mám běžně na šaomi rn 4 výdrž 5 dní v poho při běžném používání, akorát záleží na slůvku "běžné", každý ho má nastavené jinak, ALE pevné linky- tos teda pobavil :tleskani :tleskani :tleskani , Meta

Hele nic proti, ale tenhle tvůj post taky není zrovna hitparáda, snad až na to nastavení slůvka běžné. To sedí.
radim>> Když smartfoun "nepoužívám" a nic o něm nevím, tak ho nedoporučuji ;-)

já snad něco doporučuju? :pozor :pozor :pozor jen jsem se smíchy peserinkal z pevných linek, toˇvše, jo a zmínil sem, kolik mi "běžně" vydrží můj foun, tak vo co go? :hm Meta
metyn
Junior

Odeslat příspěvekod robi.r 14. 3. 2019 10:29

Zdravin...jak je na tom to LG g6 s aktualizacema?...je nejaky tel srovnatelny s timhle i cenove do 7 tis?..
robi.r
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 14. 3. 2019 10:50

LG G6 je 2roky starý telefon, nelze očekávát nějakou delší podporu
Srovnatelný v čem konkrétně?
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod freddy158158 14. 3. 2019 11:20

rozmohl se nám tu takovy nešvat .. G6 .. i Šebková 8-)
freddy158158
Junior

Odeslat příspěvekod vormen 14. 3. 2019 11:58

Počkal bych na Samsung M20, za 5990 nic lepšího nekoupíš, baterka 5000, foťák bude v téhle ceně nad průměr, usb-c, nfc a hlavně žádná Čína.
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Nick Cave 14. 3. 2019 12:30

To se ještě neví, jak ten Samsung M20 bude fotit, ale brzy vyjdou 2 recenze, tak uvidíme
Jinak v ceně okolo 7k se dá doporučit Samsung A7 a Motorola G7 Plus
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod vormen 14. 3. 2019 14:13

fotky už z něj jsou, venku lepší než xiaomi a většina huho a v šeru a noc nic moc, to ale za tuhle cenu asi nikdo nečeká.
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod šulda 15. 3. 2019 17:13

metyn píše:já snad něco doporučuju? :pozor :pozor :pozor

Místo smajlíků otevři oči. Před txt o doporučování je tučně uveden uživatel na kterého to platí a ta nehitparáda je to poserinkaní :twisted:
šulda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jrk1 15. 3. 2019 19:56

Sel bych do Redmi note 7 4/64 GB.
jrk1
BAN

Předchozí stránka