Výběr telefonu do 15000Kč + dotaz na Android

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Alpha8520 7. 8. 2019 22:05

uiqjirka píše:
Linhya píše:Takže když se vrátím k Androidu je lepší si koupit S10e místo S9? Protože je novější a stojí jen o pár tisícovek více. A Pixel ani moc neuvažovat. A u iPhonu asi ještě počkat co předvedou v Září.

S10e je oproti S9 osekana, urcite nebrat, plus ma nektera negativa oproti predchozi rade. Navic i S9 dostane Android 10.

Osekaná v čem ty moulo? S10e dostane ale i android 11, takže je lepší do budoucnosti. Řeší se tu budoucnost, ne android, co vyleze za měsíc.
Vzhled je subjektivní, 440 PPI na S10e většině lidí dostačuje. Jinak je ve všem lepší.
Alpha8520
Junior

Odeslat příspěvekod Nezmar34 8. 8. 2019 01:07

Já bych šel do Pixelu 3a
Nezmar34
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Linhya 8. 8. 2019 15:03

Takže "sumárum".
U androidu je nejlepší SGS10e. U Apple není na výběr pouze iP8. Cena podobná.
Já už mám vybráno ale zajímá mě co by jste vybrali vy. (Samozřejmě záleží na preferencích OS)
Nechci tady "začínat" nějakou diskuzi Android vs. iOS.
Jen mě zajímá co by jste si vybrali.
Díky
Linhya
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Loader 8. 8. 2019 15:32

Haha, ale jak jinak podložím svůj výběr, než právě vyzdvihnutím nějaké fíčury telefonu / OS nad jiným telefonem / OS?

Pokud tady bude pokračování v nadávkách nebo nesmyslné argumentaci, raději téma zamknu, protože ty sis, jakožto zakladatel topicu, už telefon vybral :)
Administrátor fóra MobilMania.cz | Příspěvky odporující pravidlům fóra nahlašujte.
Loader
Moderátor

Odeslat příspěvekod Alpha8520 8. 8. 2019 15:57

Linhya píše:Takže "sumárum".
U androidu je nejlepší SGS10e. U Apple není na výběr pouze iP8. Cena podobná.
Já už mám vybráno ale zajímá mě co by jste vybrali vy. (Samozřejmě záleží na preferencích OS)
Nechci tady "začínat" nějakou diskuzi Android vs. iOS.
Jen mě zajímá co by jste si vybrali.
Díky

Za mě - android lepší poměr cena/výkon, ale občas se u toho chytám za hlavu, co je jak řešeno a co a jak (ne)funguje. iOS mi přijde skvěle promyšlený a myslím, že doba, kdy své uživatele omezoval je dávno pryč.
Na druhou stranu mezi těmito dvěma - mě už prostě přijde koncept iPhone 8 zastaralý. Měl jsem 6ku a že bych se chtěl vracet na stejný mobil s lepším výkonem a foťákem, to asi ne. Těm telefonům po HW stránce na dnešní dobu už spoustu věcí chybí (třeba malá osmička má nízké rozlišení, velká je zas moc velká... u obou rámy k ničemu). Kdybys vybíral mezi S10e a iPhonem X, doporučím ti s klidným srdcem Xko. Ale při srovnání S10e vs iP8 říkám jednoznačně samsung.
Alpha8520
Junior

Odeslat příspěvekod Linhya 8. 8. 2019 17:44

Loader píše:Haha, ale jak jinak podložím svůj výběr, než právě vyzdvihnutím nějaké fíčury telefonu / OS nad jiným telefonem / OS?

Pokud tady bude pokračování v nadávkách nebo nesmyslné argumentaci, raději téma zamknu, protože ty sis, jakožto zakladatel topicu, už telefon vybral :)

No vybral. Jen jsem se ještě na něco ptal toť vše.
Ale pokud to tady tahle funguje, tak to zamkněte.
Už mám zakoupeno.
Díky
Linhya
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nick Cave 8. 8. 2019 18:01

a cos koupil se nepochlubíš? :-)
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod Linhya 8. 8. 2019 18:10

SGS10e.
Uvidím kdyby nevyhovoval systém vrátil bych ho (snad nebudu muset) vezmu iPhone 8/X
Linhya
Kolemjdoucí

Předchozí stránka