Mi 9T mám od pátku a srovnávám s dosavadním LG G6.
9T je mnohem rychlejší - výkon je holt ve srovnání s 2 roky starým modelem hodně znát! Dokonce je značně rychlejší i surfování po internetu. Vše se načítá (téměř) okamžitě. Přes Speedtest jsem na mobilních datech při zatím jediném měření naměřil 130/35 Mbps (s LG G6 jsem dal max. 115/40). Třeba Horizon GO se rovnou spustí v HD (u LG nejdřív v nižším rozlišení, po pár sekundách ve vysokém). Tohle jsem fakt nečekal, že to bude takový rozdíl. Z toho jsem zatím asi nejvíc nadšený.
V SW jsem nenarazil na žádnou chybu, ale ještě jsem zdaleka všechny funkce nevyzkoušel (BT, cast vůbec, foťák jen zběžně...) a Mi aplikace víceméně nepoužívám. Systém nabízí asi miliardu různých přizpůsobení, každá blbost jde nějak nastavit (připomíná mi to tehdejší přechod z téměř čistého Nexusu na CyanogenMod). Displej je úžasný - byť s nižším DPI, AMOLED dělá své, černá je černá a AOD je skvělý.
Čtečka otisků je pomalejší než na LG G6. Čte spolehlivě i přes tvrzené sklo, občas se netrefím, ale to je moje chyba. Na čtečku na zádech u LG G6 nedám dopustit, přišlo mi to MNOHEM lepší řešení.
Jedna podivnost se vyskytla - 9T se nenabíjí nabíječkou od LG. Nabíjecí proud se několik sekund postupně zvyšuje až na 2000 mA (aplikace Ampere) a pak najednou spadne na 200 mA, takže už se takřka nenabíjí. S ostatními nabíječkami, co mám (Xiaomi, IKEA, Samsung autonabíječka), se rychlonabíjí v pohodě.
Zatím celkově spokojenost