před cca dvěma týdny jsem prosil o radu s telefonem do 8000 Kč. Výběr jsem nakonec zúžil jak nadpis napovídá na Honor 20 a Xiaomi Mi 9T i když to jsem psal už v minulém příspěvku. Byl jsem si telefonu prohlídnout, měl jsem je defakto oba vedle sebe a protože jsem tupý ***** tak se pořád nemohu rozhodnout.
U 9T mi přišel jasnější a víc do tepla laděný display oproti Honoru který působil, že je nastavený spíš na studené barvy a i po přenastavení na teplé barvy od výrobce mi přišel chladnější než u Xiaomi. Co se týče prostředí nevadilo mi ani jedno jak xiaomi tak honor se chovali pro mě intuitivně (opravdu do teď jsem fungoval na LG G3) takže zde mi to taky moc nepomohlo... do teď nevím jestli mi je sympatičtější odemykání na boku na power buttonu nebo přímo v displayi. Xiaomi má menší paměť v cenovce do 8 000 a taky méně výkonný procesor, ale zase má při porovnání přímo vedle sebe lepší display.
Je mi jasné, že když mám telefony vedle sebe tak vidím každé prd, a že jinak bych rozdíly v displayi ani nepoznal, a jak jsem psal nemohu se pořád rozhodnout, asi nějaká vrozená deformace, říkám si abych si něpořídil jedno a pak na sebe nebyl naštvaný, že jsem raději nevzal druhý -_-
Rád bych Vás poprosil o objektivní!! názor co se týče těchto telefonů. nejlépe někdo, kdo má zkušenosti s oběma těmito telefony, ale samozřejmě budu rád za každý postřeh

Rád bych Vám všem poděkoval za to, že jste mě dovedli k výběru z těchto dvou telefonů a za Váš čas, který trávíte čtením mých ,,nekonečných´postů. Předem taktéž děkuji za všechny Vaše postřehy a rady. Všem přeji hezký den a ať Vaši elektroničtí mazlové fungují co nejdéle