Něco zajímavějšího než Honor 20 za 7200?

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jrk1 26. 11. 2019 18:12

Ale za 5000,-...
jrk1
BAN

Odeslat příspěvekod standavfr 26. 11. 2019 18:38

Z číny...
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jrk1 26. 11. 2019 18:40

Vsechno je z Ciny. I motorola je cina, patri pod lenovo.
jrk1
BAN

Odeslat příspěvekod stm01 26. 11. 2019 22:03

Nechci se plést do vašich pochlebování, ale já bych si taky pořídil raději Mi9 Lite. Větší baterka, paměťová karta a skvělá dioda "Xiaomi" na zádech. Ten brutální výkon nenahradí baterii, pokud člověk není hráč a i tak si koupí asi něco jiného na hraní právě s větší baterií. ;-)
iPhone 11 128GB

" Nemá cenu nenávidět lidi,kteří ti závidí .Respektuj jejich závist,protože si myslí,že jsi lepší než oni." :)
stm01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kmoda 28. 11. 2019 15:37

standavfr píše:Na alze s 800 kuponem haha. Příště by se třeba stačilo slušně zeptat bez haha.

Zkoušel jsem spoustu kuponů a vždy to hodilo hlášku,že na telefony v akci Black Friday to nelze použít...
Kmoda
Junior

Odeslat příspěvekod Rad007 28. 11. 2019 15:51

Včera nákup Honor 20pro za 9500Kč. Použita sleva 800Kč.
Rad007
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 28. 11. 2019 16:55

V čem je skvělá xiaomi dioda na zádech? Ten telefon je dobrý, o tem nepochybuji, ale psát o nečem naprosto zbytečným bez využití že je skvělý mi přijde trošku zcestný :-)
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod stm01 28. 11. 2019 20:24

A proč by nebyla. Já dávám telefon displejem dolů. Pouzdro skoro vždy přesahuje displej. ;-)
iPhone 11 128GB

" Nemá cenu nenávidět lidi,kteří ti závidí .Respektuj jejich závist,protože si myslí,že jsi lepší než oni." :)
stm01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jrk1 28. 11. 2019 20:30

Ano, nevidim v tom problem, hlavne ze tam not. napis je, telefony s amoled bezne not. led nemivaji.
jrk1
BAN

Odeslat příspěvekod Nick Cave 28. 11. 2019 20:33

Ano, a mají to i nové Motoroly, je supr věc mít diodu ve čtečce na zádech :-D
Naposledy upravil Nick Cave dne 29. 11. 2019 09:19, celkově upraveno 1
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 29. 11. 2019 07:53

A důvod je jaký pokládat telefon displayem dolů abych neviděl, když někdo volá nebo píše? Navíc když má AoD. To je jak mít nástěnné hodiny rafičkami směrem do zdi a když zakuká kukačka tak se podívat kolik je přesně hodin :)) Nechci se nijak přít, viděl jsem to i u kolegy v práci, tak jsem spíš zvědavý, proč to tak někteří dělají :-) přijde mi to víc "riskatní", protože display je náchylnější a když si škrábnu záda telefonu, tak to tak nebolí, na ty nekoukám :-) pouzdro mi tedy přes display nepřesahuje...
Jedno PRO tu ale je..cca před 14ti dnama mi kolega podával nůžky a spadly otevřené přímo na display :-D
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Blondak38 29. 11. 2019 08:51

Jsem vlastníkem Samsung S8 (nyní byl v akci za 8.888,- Kč) a měl jsem možnost si pohrát s Honor 20:
Displej - naprosto vyblité barvy, slabý kontrast, ohromný sešup oproti Samsungu
Foťák - udělal jsem pouze foto a automatiku v kavárně - rozdíl znatelný, ve prospěch Samsungu.
Samsung, se zapnutým šifrováním, antivirem, prostě s firemním SW, rok a půl starý, běží jak z praku. Honor po pár dnech používání nemá zcela plynulé prostředí.

Za mě v podobně cenové relaci jednoznačná volba mezi těmito dvěma.
Blondak38
Junior

Odeslat příspěvekod stm01 29. 11. 2019 09:26

pan_Lukas píše:A důvod je jaký pokládat telefon displayem dolů abych neviděl, když někdo volá nebo píše? Navíc když má AoD. To je jak mít nástěnné hodiny rafičkami směrem do zdi a když zakuká kukačka tak se podívat kolik je přesně hodin :)) Nechci se nijak přít, viděl jsem to i u kolegy v práci, tak jsem spíš zvědavý, proč to tak někteří dělají :-) přijde mi to víc "riskatní", protože display je náchylnější a když si škrábnu záda telefonu, tak to tak nebolí, na ty nekoukám :-) pouzdro mi tedy přes display nepřesahuje...
Jedno PRO tu ale je..cca před 14ti dnama mi kolega podával nůžky a spadly otevřené přímo na display :-D

To je ten hlavní důvod proč ho dávám v práci i doma v kuchyni displejem dolů. Všude dost lidí a riziko pádu různých předmětů. ;-)
iPhone 11 128GB

stm01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod szantus 29. 11. 2019 09:30

To Blondak38: Displej je o preferencích (někomu vyhovují omalovánky, někomu reálné barvy). V noci fotí Honor 20 Pro podstatně lépe. O výdrží baterie ve prospěch Honoru se nemá cenu bavit - bez problémů 2 dny, u Samsungu S8 jsem většinou nevydržel do večera...
szantus
Junior

Odeslat příspěvekod Blondak38 29. 11. 2019 09:32

S výdrží souhlas
Blondak38
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka