Telefon na focení kolem 8000 Kč ideálně čistý Android

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Nick Cave 12. 2. 2020 19:18

a čím ti ublížil Exynos? Vždyť ho má i Samsung ve svých vlajkách a nikdo si nestěžuje
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod jrk1 12. 2. 2020 19:46

No prave si stezuji u tech vlajek na prehrivani, vykon a vydrz, hlavne ti, kteri muzou porovnat s verzi se Snapem 855 pro americky trh.
jrk1
BAN

Odeslat příspěvekod Nick Cave 12. 2. 2020 20:05

nějak jsem si ve vláknech S10 a Note 10 nevšiml, že by si někdo stěžoval na přehřívání procesorů Exynos
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod mas0n 12. 2. 2020 22:24

Mistr teoretik opet v akci? Uz jsem ti psal, at se venujes jen tematum, kde mas co rict. Takze idealne jen tam, kde se lide zajimaji o Xiaomi. A to jeste spis levnejsi modely, protoze vlajky jsi videl, jak uz vsichni vime, maximalne na obrazku nebo videu.
mas0n
Junior

Odeslat příspěvekod jrk1 12. 2. 2020 23:34

Pane praktiku, vy si za sve penize kupujte co chcete. Ja se budu drzet prozatim pravidla, ze za sve penize chci co nejlepsi tlf. To znamena u flagshipu Snap 855, nebo brzy 865, u stredni tridy Snap 660 az 730G. Bohuzel exynos a mtk v mem vyberu tlf. nemaji misto.
To plati jak pro xiaomi, morotolu tak i pro tamtung.
jrk1
BAN

Odeslat příspěvekod Nick Cave 13. 2. 2020 02:45

prosimtě, proč tady zase radíš jak farizej, tvrdíš, že chceš za své peníze to nejlepší a koupíš si místo Mi 9 se Snapem 855 verzi Lite s o dost slabším a méně výkonným procesorem SD710 jen abys ušetřil, hlavně že druhým diktuješ, jaké procesory si mají koupit, trochu divné ne?
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod jrk1 13. 2. 2020 07:32

Do tlf. nechci davat nad 5 k, proto jsem vzal MI 9 lite, za tu cenu nic lepsiho neni. Kdybych musel vzit nejakou vlajku a nebyl limitovany penezi tak to bude S10* na snapu, nebo oneplus 7.
Jinak jsem napsal, ze u stredni tridy preferuji tlf. se Snap 660-730G, coz MI 9 lite splnuje.
jrk1
BAN

Odeslat příspěvekod Katikakus 13. 2. 2020 11:17

Exynos nebrat. Poslednich nekolik let je vzdy vyrazne horsi (vykon, spotreba, vyzarene teplo) nez ekvilvalent od Qualcommu. Takze pokud Samsung, tak ne-EU verzi.
Katikakus
Junior

Odeslat příspěvekod stm01 15. 2. 2020 01:00

Tom1122 píše:Tak Xiaomi Mi 9T je zajímavý jenom tím periskopem.Jestli ale bude pověstná kvalita Xiaomi opět úřadovat,vážně bych se obával životnosti...
Motorolola One Zoom se dá sehnat v pohodě pod 8 tisíc a OS je skoro čistý.Minimálně bez otřesné nástavby jako u Xiomi.

A co Staré pověsti české , ty jsi četl? Prý pověstná kvalita. :D
iPhone 11 128GB

" Nemá cenu nenávidět lidi,kteří ti závidí .Respektuj jejich závist,protože si myslí,že jsi lepší než oni." :)
stm01
Mírně pokročilý

Předchozí stránka