Jelikož je to všechno nějak na prd a v ceně do 15.000 Kč je to všechno o nějakém kompromisu, zejména kompromis v podobě těchto faktorů:
foto/video/výdrž na baterii/systém
tak jsem si řekl, že zkusím ještě přitlačit na pilu co se týče peněz a přihodit ještě 2.000 Kč, i když tohle už je strop!
No a jelikož starší syn si před nedávnem koupil iPhone 11, tak vážně začínám uvažovat, že po snad 10 letech bych opět vystřídal "eko systém" z Androida na iOS.
Hodně mě k tomu přesvědčují tyhle atributy:
- skvělý foťák + skvělé video - a to jak za světla, tak i v noci + stabilizace,
- pravděpodobně jedna z nejlepších výdrží na baterii vzhledem k odladěnosti systému???,
- k tomu se vztahující stabilita systém + jak známo - jeho bezpečnost + dlouhá podpora (aktualizace),
- no a dále ten zbytek, co požaduji, tedy IP68, NFC, konketivita s Garminy Fenix 6X Pro a k tomu, co dále nejčastěji využívám, tedy Whatsapp, navigace, youtube a bankovnictví mi stačí vlastně cokoli.
Takže snad nové 2 dotazy:
1) doporučujete mi iPhone 11 jako výbornou volbu za cenu 17.000 Kč?
2) nebo mi doporučíte ještě něco lepšího?
A poslední dotaz v tomto vstupu

... ještě jsme to doma nezkoušeli (musím syna poprosit o ukázku), ale... když budu potřebovat přenést jakékoli soubory (hudbu, video, texťáky, *pdf, prostě jakýkoli soubor do iPhonu, je stále ještě VŽDY potřeba iTunes nebo už lze v současné době přenášet doubory DO a Z iPhonu podobně jako u Androidu?
Díky všem za odpovědi a trpělivost.