Dámy a pánové, netřeba se hádat, všechny odpovědi čtu a zkoumám.
Co se týká Motorol, nemám s nimi problém. Jak jsem psal, mamka měla G4 Plus a včera jsem ji zakoupil G8 Plus a jsem si jist, že bude naprosto spokojena. Já sám jsem měl Moto One Vision (v bronzové, nádherný telefon), ale kvůli výdrži jsem ji dal bratrovi na roli záložního mobilu (v tom čase jsem se zařekl procesorů Exynos, už mi nesmí přes práh).
Rozpočet je 4000 z vícero důvodů. Ona skutečně dražší nevyužije. Stačí dobrá výdrž, průměrný výkon a průměrné foto. Jedná se o upgrade z Huawei P20 lite, což je 2 a půl roku starý přístroj... A jak jsem psal, vyřadil jsem pouze procesory Exynos, SD 4XX a Mediatek PXX. To jsou opravdu slaboty.
Dneska jsem měl v rukách Redmi 9 a vyřadil jsem jej... ty fotky v interiéru, to je skoro srovnatelné s tím starým mobilem...
Co se týká Google služeb, bez nich by to pro mne byla práce navíc, ale nějak bych tam ty její sociální sítě dostal. Pokud by ty telefony fotily lépe, není to nepřekonatelná překážka.
Jak jsem koukal na ty nové Motoroly G9 xxxx, tak raději ještě kouknu na tu velikost, jsou to docela obři a i když na velikosti takřka nezáleží, cihla je cihla
Osobně koukám na akce, co teď jsou (pravda, není to žádná sláva) a telefon do 4000 určitě seženu
Zatím vypadají nadějně ty Motoroly vs Realme. Výkonu mají na rozdávání, výdrž OK a ted jen zjistit, jaký mají výstup z foto. Honor 9X a Xiaomi Note 8 Pro nechávám jako ověřenou zálohu. Ta LG, co jste doporučili musím nastudovat, ta mne nějak minula.
-- 13. 11. 2020 20:15 --szantus píše:Nyní je Xiaomi Redmi Note 8T 4GB/64GB v akci na solidních e-shopech za 3990,- Kč (vč. gelového pouzdra v balení) - dobrá volba.
Díky, zrovna na to koukám a zařazuji do finálového výběru. Tady je i ta velikost naprosto OK.