Ahoj,
jsem tady zase, abych prudil. Hlavně bych chtěl poprosit JiříhoTechnika, ale i všechny ostatní. Mám pro přítelkyni zamluvený Realme 6 4/64GB, jde o poslední vystavený kus, krabička nemá fólii. Mám možnost ho mít za 4 300. Původně jsem chtěl koupit verzi 8/128GB za 4 990, ale čekal jsem, až ho za tyhle peníze budou mít poblíž přítelčina bydliště kvůli reklamaci, což se samozřejmě nestalo. Uvažoval jsem i o Motorolách, ale ty mi přijdou obrovské, navíc na GSM Aréně tvrdí, že Realme 6 je nejlepší mobil do 230 eur.
Jirka mě ale vyděsil tím, jak moc ta nástavba RealmeUI žere RAM, stěžujou si na to i v diskuzi právě na tý GSM Aréně. Je to opravdu taková tragédie? Jde mi o to, že když tam bude mít "jen" 4GB RAM, aby se pořád neukončovaly aplikace, WhatsApp používá taky. Objednávku jsem učinil v neděli, oni pak v podvečer napsali, že mají poslední kus skladem, byl vystavený ve vitríně, nikdy nebyl zapnutý a že krabička nemá fólii, že mi můžou nabídnout 200 korun slevu, takže mám možnost ho mít za 4 300 ve verzi 4/64. Pokud na ten e-mail neodpovím do tří dnů, objednávku stornují. Myslím, že to je skvělá nabídka. Ale:
1. Krabička bez fólie, nebudu socka?
2. Ukončování aplikací kvůli RAM
3. Motoroly nechci, Xiaomi, Redmi, Pocco nechci
Šli byste do toho? Dík
Martin