Nový mobil? - Ne ČÍNA, cca 7-10k, 1080p 60fps, kvalitní foto

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod otilrak 10. 2. 2021 21:28

Ahoj, dotaz v nadpisu. Podobný dotaz jsem zde nenašel.

Rád bych něco opravdu vyrobeného jinde než v Číně a aby ani ta společnost nebyla vlastněna Číňany.

Existuje mobil, který bude vyhovovat mým požadavkům?
Naposledy upravil otilrak dne 11. 2. 2021 12:03, celkově upraveno 1
otilrak
Junior

Odeslat příspěvekod zumzumzum 10. 2. 2021 21:40

A na Motoroly si koukal? :D Motoroly jsou americký ne? :D :hm nebo už ani ty ne? :)
► Sháním: Sony Xperia Z5 Premium za nepřemrštěnou cenu! ( telefon se 4K displayem ] ◄ Momentálně používám Samsung Galaxy S25 Ultra
zumzumzum
Místní informátor

Odeslat příspěvekod opasino 10. 2. 2021 21:52

Tak není všechno Čína. Něco se montuje v Malajsii, něco ve Vietnamu........
opasino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod JiříTechnik 10. 2. 2021 21:59

zumzumzum píše:A na Motoroly si koukal? :D Motoroly jsou americký ne? :D :hm nebo už ani ty ne? :)

Motorola je součástí Lenova
JiříTechnik
Junior

Odeslat příspěvekod melipa 10. 2. 2021 22:39

Samsung A51, není to Čína, ale Korea
melipa
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 10. 2. 2021 22:55

Moc toho na výběr bohužel není.
A výkřiky imbecilů, kteří už neví, jaká značka jakou divizi si ponechala (třeba vysílačky, že ? :roll: ), ty prostě ignoruj.
Ze značek, které by stály za to, udělat si vlastní průzkum, jsou jen Asus, LG a Samsung...
anonymni

Odeslat příspěvekod roy1 11. 2. 2021 00:49

To jako že Motorola není čínská? Vážně?
roy1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hgfdsa 11. 2. 2021 05:17

melipa píše:Samsung A51, není to Čína, ale Korea

Já bych si tipl, že mobily vyrábí Samsung v rámci úspor ve Vietnamu a v Indii.
https://www.techarena.cz/samsung-planuje-presun-vyroby-telefonu-do-indie-pujde-o-miliardovou-investici/n-2828/
hgfdsa
Junior

Odeslat příspěvekod orgasmic 11. 2. 2021 07:34

A?
On snad dotaz a následná odpověď je v nepořádku? :oboze
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod Ogyn 11. 2. 2021 07:56

Pokud si aktivním agentem CIA , nebo i jiné tajné bezpečnostní služby tak obavy chápu �� Dnes se v Číně nebo čínských montovnách vyrábí prakticky všechno.. ale takový mobil Pocco X3, je výborný přístroj
Ogyn
Junior

Odeslat příspěvekod Tom1122 11. 2. 2021 08:51

Ogyn píše:Pokud si aktivním agentem CIA , nebo i jiné tajné bezpečnostní služby tak obavy chápu �� Dnes se v Číně nebo čínských montovnách vyrábí prakticky všechno.. ale takový mobil Pocco X3, je výborný přístroj
¨
Je smutné že někdo nechápe rozdíl ,,smontované v Číně,, nebo čistokrevným Rejžákem jako je třeba Xioami a spol...
Pokud nechce Čínu je zde LG,Sony,Samsung.
Tom1122
Junior

Odeslat příspěvekod otilrak 11. 2. 2021 09:05

zumzumzum píše:A na Motoroly si koukal? :D Motoroly jsou americký ne? :D :hm nebo už ani ty ne? :)

Bohužel spadají pod Lenovo = Ćína.

opasino píše:Tak není všechno Čína. Něco se montuje v Malajsii, něco ve Vietnamu........

Firma ne Čínská s továrnami jinde po světě zas tak nevadí.

Moše_yehudi píše:Moc toho na výběr bohužel není.

Ze značek, které by stály za to, udělat si vlastní průzkum, jsou jen Asus, LG a Samsung...

To jsem tak nějak tušil. Co jsem koukal, tak v mé cenové leda starší LG G7 thinq nebo Xperia 10 plus (bohužel bez širokáče) a nebo slevit z 60fps videa a pak koupit buď ten S A51, M31s nebo LG K61 třeba. Ale těch 60fps by mi bylo líto.

A nebo si ještě třeba měsíc nebo dva počkat a koupit LG Velvet...

Tom1122 píše:
Ogyn píše:Pokud si aktivním agentem CIA , nebo i jiné tajné bezpečnostní služby tak obavy chápu �� Dnes se v Číně nebo čínských montovnách vyrábí prakticky všechno.. ale takový mobil Pocco X3, je výborný přístroj
¨
Je smutné že někdo nechápe rozdíl ,,smontované v Číně,, nebo čistokrevným Rejžákem jako je třeba Xioami a spol...
Pokud nechce Čínu je zde LG,Sony,Samsung.

Přesně! :tleskani Už té podpory bylo dost (můj nynější mobil Redmi 6 a v minulosti THL a Ulefone - 3 mobily z Číny bylo víc než dost, u Lumie netuším). Od jeho koupě uplynul nějaký čas a já se už snažím nepodporovat čínskou výrobu všude kde to jde. A u mobilu to třeba pořád jde... :-)
Philips Savy>N 5110>Si A55>SE T230i>N 6610i>N 1600>N 2610>N 6300>N N79>Sa E1120>HTC Wildfire S>HTC Desire C>THL W100>Sa E1180>Lumia535>Ulefone U008>Xiaomi Redmi 6>Pixel4a5g
otilrak
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 11. 2. 2021 11:51

Americká Obrázek
Motorola si ponechala pouze divizi vysílaček.

Divizi telefonů prodala číně! ]:-<
anonymni

Odeslat příspěvekod radim 11. 2. 2021 12:01

Moše_yehudi píše:Moc toho na výběr bohužel není.

Sony :-)
Caterpillar? Asi se taky bude montovat v Číně. A foto nebude nic moc.
radim
Mírně pokročilý

Další stránka