od Albert.Bert 29. 8. 2021 20:02
První den co jsem měl iPhone jsem ho chtěl prohodit zavřeným oknem. Je potřeba pochopit jinou logiku, buď ti to začne vyhovovat nebo ne.
U Applu obecně platí, že pokud je člověk nadšený "souborista" (tedy často stahuje hudbu, přenáší ze zařízení do zařízení, často fotí a chce rychle přetáhnout fotky a videa z jednoho zařízení na druhé nebo stále přenastavuje aplikace), Apple pro něj není. Zvláště pokud nemá iMac, iPad, iWatch a jiné "aj" zařízení. Dneska je to už sice značně lepší, ale není nad SD kartu nebo prosté přetažení ze složky do složky, kdekoli a jakkoli. Nicméně člověk si zvykne, časem. Ovšem po tom co jsem přešel zpět na Android musím říct, že ač mi něco chybí, té jednoduchosti se nic nevyrovná. U Androidu je pro mě plusem platební apka na Sodexo nebo třeba zmíněná jednoduchost přetahování čehokoli kamkoli. U iOS na iPhonu mi vyhovovalo FaceID (návykové), rozložení tlačítek když chci screen obrazovky nebo dokonalá spolupráce s Apple Watch. Nicméně od té doby co mám opět Android, trávím na mobilu více času, jelikož mi to ten mobil snáze "umožňuje".