Iphone 12 mini vs ...

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod orgasmic 30. 8. 2021 07:26

eetd píše:
orgasmic píše:To ano, ale k čemu to je, když v zavřeném stavu s tím nic neuděláš.
Příznivci malých telefonů to nemají kvůli místu v kapse :D

No já jsem zrovna příznivec malých telefonů jen kvůli jejich skladnosti při nošení. Při jejich používání jsem naopak příznivec velkých displejů. Takže každý to máme jinak.

Stačí použít selský rozum přečtením dotazu. Někdo, kdo vybírá iP12 Mini asi nebude příznivce velkých displayů :D
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod 407sw 30. 8. 2021 10:42

Zkoušel jsem iOS třikrát (3GS, 5S, XS) a ani jednou jsem to nedal. Omezení je moc, benefitů minimum.
407sw
Junior

Odeslat příspěvekod orgasmic 30. 8. 2021 11:47

Abychom se tu pobavili, tak jaká omezení to jsou? :D
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod eetd 30. 8. 2021 11:52

orgasmic píše:Stačí použít selský rozum přečtením dotazu. Někdo, kdo vybírá iP12 Mini asi nebude příznivce velkých displayů :D

No právě, v dotazu o displeji nic nepíše, stačí použít oči. ;-)
Případně můžete doporučit telefon, který bude do 145 mm velký a nebude to cihla? Děkuji
eetd
Junior

Odeslat příspěvekod orgasmic 30. 8. 2021 12:24

Takže mu doporučíš telefon, co má v použitelném stavu 166mm :D
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod xsw 30. 8. 2021 13:44

Tazatel položil dotaz na náhradu iPhone s požadavkem ohledně rozměrů. A je prostě pravda, že Flip3 těch rozměrů dosáhne, sice v zavřeném stavu, ale je to relevantní odpověď na konkrétní dotaz. Měl bys nechat na tazateli, aby tuhle možnost náhrady za iPhone posoudil sám.
xsw
Junior

Odeslat příspěvekod orgasmic 30. 8. 2021 13:58

Relevantni odpoved by to byla v pripade, ze by sel Flip v zavrenem stavu ovladat bez omezeni jako treba Razer, coz se nedeje, proto je ta odpoved naprosto irelevantni.

Je to stejne jako by nekdo chtel doporucit nove auto do 500tis a nekdo by mu postnul nejaky supersport za 500tis Euro :D

Tady opravdu staci pouzit selsky rozum.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod xsw 30. 8. 2021 15:26

Kazdopadne je to uzasne, kdyz clovek vidi, jak je o sobe nekdo skalopevne presvedcen, ze vi on sam ze vsech nejlepe, co tazatel presne chtel. Mozna ze to vis i lepe nez sam tazatel?
:D
xsw
Junior

Odeslat příspěvekod 407sw 30. 8. 2021 16:04

orgasmic píše:Abychom se tu pobavili, tak jaká omezení to jsou? :D

Pobavit se o tom jistě můžeme. Jiné konektory, což znamená nákup nových kabelů. Nově chybí jack, dříve chybělo bezdrátové nabíjení. A pak akce typu přenášení souborů, kdy mobil používám místo flashky na věci, které nechci dávat na cloud. Nově chybí otisk prstu, který je mi příjemnější než face id. A přenášení souborů přes BT + rozšiřující karta. Mám zkrátka specifické požadavky, díky kterým mi iOS nevyhovuje. Ale ze zvědavosti ho jistě za pár let opět zkusím :)
407sw
Junior

Odeslat příspěvekod orgasmic 30. 8. 2021 16:42

To jsou dosti pravěké požadavky, ale proti gustu...
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod DirtyKing 30. 8. 2021 19:19

Já mám iP přesně 8 měsíců.

- kabel jsem použil pouze jednou pro spojení s Macem, od té doby nikdy.

- přenášet soubory přes flashku jsem si na droidu také nemohl vynachválit. U iP to nešlo, tak jsem hledal jinou možnost. No a dnes už si fakt nedovedu představit přenášet soubory jak neandrtálec přes flashku, protože AirDrop nebo cloud.

- posílat soubory přes BT? Jako fakt? V 2021? Tohle frčelo když jsem byl na základce.

- Otisk prstu je pohodlnější než Face ID? Já zapomněl, že je snadnější někam cpát prst, než bez nějakého zbytečného úkonu si nechat telefon automaticky otevřít. Ta pohodlnost spočívá v tom provedení úkonu navíc? Nebo jak tomu rozumět? Zrovna Face ID je jedna z věcí, která mě u iPhonu nadchla asi nejvíc.
DirtyKing
Junior

Odeslat příspěvekod cz.hook 30. 8. 2021 19:42

Soubory na iPhonu přenášet jdou pohodlně, ale jen s Macem. Na Windows je k otmu nutný software třetí strany/iTunes.
cz.hook
Junior

Odeslat příspěvekod mas0n 30. 8. 2021 20:27

Na přenášení souborů přes BT jsem zapomněl! Jak jsem jen mohl zapomenout...

Takže to máme flashky, posílání fotek přes BT, taky musí jít rychle přenášet ty upirátěný blu-ray ripy a ripnutý cédečka (ty jsou z vlastních sbírek, nekradené).
mas0n
Junior

Odeslat příspěvekod eetd 30. 8. 2021 20:52

cz.hook píše:Soubory na iPhonu přenášet jdou pohodlně, ale jen s Macem. Na Windows je k otmu nutný software třetí strany/iTunes.

A na Android? Také přes iTunes?
eetd
Junior

Odeslat příspěvekod orgasmic 30. 8. 2021 21:15

Nevím, co kdo přenáší za veledíla, ale když už potřebuju stáhnout něco z PC na mobil, což je tak jednou do roka, lze to provést tak, že ten soubor pošlu sám sobě do mailu a v mobilu stáhnu nebo nahraju do iCloud.

Když už je něco na iOS opruz, tak samotná správa stažených souborů v iPhonu.
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka