Iphone 12 mini vs ...

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod cz.hook 31. 8. 2021 07:19

eetd - co přesně chcete vědět?
cz.hook
Junior

Odeslat příspěvekod orgasmic 31. 8. 2021 08:02

Ony se prodávají i speciální fleshky, připojíš do PC, zkopíruješ na to co chceš a pak připojíš do iPhonu a překopíruješ.
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod 407sw 31. 8. 2021 08:04

Hmm, to je diskuze, označit někoho za pravěkého neandrtálce pro jiný způsob užívání techniky.

Mně je celkem jedno, jak používáte telefon vy, ale jelikož mám požadavky které iOS není schopen splnit, tak mám Android.

A ano, představte si, že existují situace, kdy máte k dispozici pouze edge a potřebujete přenést několik set mega a zpracovat je.

FaceID je opruz v tom, že se musím na telefon kolmo podívat, když mám jen telefon na stole a chci rychle zkouknout notifikaci, tak je jednoduší jen položit prst na displey, než zvedat telefon.

Speciální flashky jsou super, ale s Lightningem jich je minimum a musel bych kupovat další extra věc. Teď mám kombo USB-C a USB2, což je za pár korun a funguje mi to na všem.
407sw
Junior

Odeslat příspěvekod orgasmic 31. 8. 2021 08:45

Ano, jeden produkt není pro všechny, není to prsten, co vládne všem :D
FaceID je nejlepší technologie na odemykání.
Notifikace si můžeš přečíst na hodinkách ;)
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod DirtyKing 31. 8. 2021 08:52

Neurazej se, nemyslel jsem to jako urazku. Ale me to proste pripada jak natocit video na telefon a chtit ho ulozit na VHS :-)
DirtyKing
Junior

Odeslat příspěvekod eetd 31. 8. 2021 09:26

Jak to vůbec děláte s faceID při placení v supermarketu? Nebo respirátor tomu nevadí?
eetd
Junior

Odeslat příspěvekod orgasmic 31. 8. 2021 09:32

Co třeba platba hodinkama?
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 31. 8. 2021 09:55

Bud u pokladny shodim respirator na bradu. Nebo zadam kod.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 407sw 31. 8. 2021 10:05

Chytré hodinky taky nejsou produkt pro mě, zkoušel jsem, neosvědčily se, spíš mě jen prudily. Byly fajn na sport, jen je u nás zatím stále žalostná podpora esim, takže tomu dávám ještě pár let, než znovu zkusím.

A jak to dělají lidé při placení vidím každý den, vytáhnou ifoun a zjistí, že se neodemkne, jednou rukou si stáhnou respík, hodí pohled na telefon, ale protože ho mají jen na bradě, tak zase nic, tak se naštvou a vyťukají kód.

Proto mám raději samsung, kde mám jak obličej, tak prst a nemusím si nic sundávat.

Osobně spíš čekám, kdy půjde implantovat čip pod kůži, to by se mi na placení líbilo.
407sw
Junior

Odeslat příspěvekod cz.hook 31. 8. 2021 11:10

FaceID odemkne mobil s rouškou na bradě úplně v pohodě. Netřeba zadávat kód.
cz.hook
Junior

Odeslat příspěvekod SerifJohn 31. 8. 2021 12:36

Tak jestli on ten diskuter ma auto jak to v nicku, nekze se divit nicemu. Je v dobe kamenne a nepresvedcite ho.
Jack v telefonu v roce 2021 :D
Bluetooth na prenos souboru? :D

To je jako by si dneska stezoval, ze sedacku ma na elektriku a ze chce tahlo :D

Androidiste jsou beztak sebemrskaci. Vsichni do jednoho na diskuzich prenaseji gigabajty dat pres telefon, vsichni maji sluchatka klasicka, vsichni maji takove pozadavky, ze se clovek jen divi.

Tak hodne stesti preju. A iOS at nezkousi nikdo, kdo nechce prekopat sve stare zvyklosti.
Kdyby tak premyslel kazdej, tam mame porad diskety a ba dokonce mozna zijeme v jeskyni. :D
SerifJohn
Junior

Odeslat příspěvekod 407sw 31. 8. 2021 13:00

Děkuji za další urážku, tentokrát skrz nick.

A co ti vadí na jacku? Mám dražší studiová sluchátka Audiotechnica a občas si rád poslechnu hudbu. Ale zase nejsem audiofil, abych kupoval kvalitnější přehrávač.

A přenos souborů přes BT je v čem špatný? Dvě kliknutí a je hotovo.

A největší sebemrskači budou evidentně uživatelé iOS, když musí v každé diskuze všem vysvětli, jak jsou všichni ostatní zaostalí a jen ONI mají pravdu a správné řešení všech technických problémů.
407sw
Junior

Odeslat příspěvekod orgasmic 31. 8. 2021 14:11

Honza to občas přehání, to je fakt :D
Jinak každý systém má něco do sebe, ale faktem je, že když přecházím mezi systémy, tak se mi vždy nejvíce stýská po iOS. Ten systém má své kouzlo i přes jeho nedostatky, ale zase to vrací vrchovatě ve snadném použití a bezpečnosti.
V novém update pro iOS bude už vylepšený algoritmus na FaceID a pozná tě i s rouškou či respirátorem.
Každopádně, stačí trošku vystrčit nos a už teď tě v pohodě pozná.

Až bude možnost otisku třeba přes půl displaye, bude to lepší a rychlejší jak FaceID, které je zatím bezkonkurenčně nejbezpečnější a nejrychlejší na odemykání telefonu.
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod DirtyKing 31. 8. 2021 14:27

SerifJohn píše:Androidiste jsou beztak sebemrskaci. Vsichni do jednoho na diskuzich prenaseji gigabajty dat pres telefon,

Hele, pro mě osobně tohle taky byla překážka. Prostě jsem si nedovedl představit dlouhodobě fungovat bez massstorage, používal jsem ho právě dost často, téměř každý den a často i několikrát za ten den. Jenže pak jsem poznal kouzlo Cloudu a AirDropu a až potom jsem si uvědomil, jak to vše lze dělat úplně jednoduše a efektivně. A teď by se mi vážně už připojovat kabel nechtělo ani náhodou a naopak o to více dat teď kvůli tomu pohodlí přenáším.
HP Z2 G9 Intel Core i9 13900k, Nvidia RTX A4000 16GB, 64 GB DDR5, 2 TB SSD
Apple MacBook Air 13,6" M2, 16GB RAM, 1TB SSD
iMac 24" 16GB RAM, 1TB SSD
iPad Pro 11" 512 GB
iPhone 15 Pro Max 1TB Natural Titanium
Apple Watch Ultra
DirtyKing
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka