BT reprák k mobilu

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jjrr 18. 11. 2022 14:31

Synovec chce pod stromeček BT reprák k mobilu.

Je nějaký lepší v podobné cenové hladině 600 Kč než tento?

https://www.expert.cz/lamax-sounder2-mini/
Naposledy upravil jjrr dne 18. 11. 2022 20:27, celkově upraveno 1
jjrr
osobne

Odeslat příspěvekod činpokomončák 18. 11. 2022 15:11

Já bych trochu připlatil a vzal JBL GO. Starší generace, která je docela dost obstojná se dá sehnat za 750 Kč.
činpokomončák
Junior

Odeslat příspěvekod tubík 18. 11. 2022 15:19

Taky se priklanim k JBL... Mame jich doma vice. Nerikam, ze to je nejake HiFi, ale hraji obstojne
tubík
Junior

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 18. 11. 2022 16:56

Tady toho lamaxe mám necelý rok doma a sem tam si na tom pouštím hudbu z kompu, když dělám něco v jiné z místnosti. Kvalitou zvuku na tom bude JBL GO asi o něco lépe, ale ve všech ostatních parametrech ho ten Lamax smázne. Výdrž na jedno nabití, USB-C konektor, přehrávání hudby z paměťové karty, ale hlavně na něm lze přeskakovat písničky. Což je pro mě největší voser, když si přímo na repráku nemůžeš přeskočit na předchozí/další skladbu. Zpracování repráku bytelné. Jediná chybka, na kterou jsem narazil, je, že se reprák při nabíjení kousne a nereaguje na tlačítko vypnout/zapnout (je nutné ho podržením jiného tlačítka zresetovat). Ale zároveň jsem přišel na to, v jakém případě to dělá. Je potřeba ho připíchnout na nabíjecí kabel vypnutý a zapnout ho až po odpojení kabelu, takže tím asi padá přehrávání během nabíjení. Což nepotřebuji a ani jsem to netestoval. A jestli to jiné repráky umí jsem taky nezkoumal. Shrnuto, já jsem se svojí volbou spokojen a koupil bych si ho znovu.
špecifickýtrh
Junior

Odeslat příspěvekod jjrr 19. 11. 2022 19:13

Díky, koupil jsem ten Lamax, měl jsem slevový kupon, takže vyšel jen na 500 Kč.
jjrr
osobne