Univerzální mašina, co dělá dobře svou práci

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod standavfr 2. 5. 2023 06:50

lokomaster píše:Dneska jsem to omrkl a celkově mě hodně nadchl xiaomi 13. Jako rozum hodně říká příplať si za s23+, ale kurňa už je to docela cihla teda... Vezmu něco z těch dvou. Díky�

U Xiaomi se připrav na reklamy v systému. I po vypnutí pořád nějaké vyskakují.

-- 2. 5. 2023 07:51 --

hanes1 píše:
hurec píše:Souhlas. Ten snapdragon 8gen2 je úplně jinde než exynos. K tomu to vypadá , že S24 bude opět exynos. Takže není na co čekat.

S24 bude mať Exynos len základný model (ak vôbec) ... Ultra a Plus (resp. FE) bude mať našťastie Snapdragon 8 Gen 3

Můžeš uvést zdroj? Podle mě jsou to pořád jenom spekulace.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lokomaster 2. 5. 2023 07:43

Standavfr: Jako kdyby se ještě ukázala nějaká další akce, tak samsung, určitě jdu do něj.. Takhle ještě přemýšlím.

vím že xiaomi mívalo reklamy už kdysi, ale byla to výsada levných mobilů. To Teda dobře vylepšili :-) každopádně jestli ne rovnou root, počítám s tím že toho půjde hodně pryč přes ADB a ktomu netguard s vlastním listem, to by bylo pro mě asi v pohodě.

Hurec: za mě dobrý, potřebuju tak nestraně nakopnout co jsou plusy a mínusy čeho. Ideálka
lokomaster
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod standavfr 2. 5. 2023 07:56

Xiaomi je foťák s telefonem, Samsung je funkčně daleko komplexnější. Minulý víkend jsem z mallu koupil ultru 12/512 za 25 a to pak žádné Xiaomi nedává smysl. S21+ vycházela na 21.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lokomaster 2. 5. 2023 08:03

Okej. Děkuji. Ta akce je už asi pasé co?
lokomaster
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod standavfr 2. 5. 2023 08:48

Určitě zase něco bude. Teď snad ještě běží bonus 3000 k výkupu. Nejsem si jistý, jestli rootem telefonu nepřijdeš o záruku. Reklama v systému telefonu za 25 je stejně zhovadilost nejhrubšího zrna.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lokomaster 2. 5. 2023 20:53

Jako podle výrobců sice o záruku přijdeš, nicméně EU se vyjádřila v tomhle směru dost jasně a podstatě řekla, že úprava software, rootování a nahrávání custom ROM nesmí být důvod k ukončení záruky, pokud prodejce neprokáže, že poškození telefonu bylo způsobeno právě tou úpravou.. (narozdíl od USA, kde za to můžeš jít pomalu do vězení...)
https://forum.xda-developers.com/t/info ... y.1998801/

... To jen tak mimochodem. Vzal jsem s23+, protože se mi povedly bokem sehnat nějaké kódy, tak vyjde o pár tisíc líp než xiaomi, s tím, že ještě budou body na příslušenství. Tak znova a naposled, dík všem, že jste mi pomohli si to v hlavě urovnat a něco vybrat
lokomaster
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hurec 3. 5. 2023 04:04

Fakt chceš řešit u founu skoro za 28tisic nějaké custom rom atd? Ta doba je už pryč. A miui fakt není moc dobrý. Dobře si to rozmyslí.

Jinak akce na mallu je velké pasé. Tam byla větší poptávka než nabídka a mall ty mobily ani nemá.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod standavfr 3. 5. 2023 05:24

Hurec má pravdu, tohle jsem dělal před osmi lety, dneska bych se na to ani... EU sice něco jasně řekne, ale pak to bývá trochu jinak. Já v mallu objednal v sobotu a v pondělí mi telefon přišel.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lokomaster 3. 5. 2023 05:44

Hurec: mám už objednanou 23+ :-)

Custom ROM vůbec, to nemá smysl naprosto u takového telefonu dělat a rozhodně to nemám v plánu. Psal jsem to jen pro zajímavost kvůli té záruce. Byl v plánu root, a to jen kdyby se nedalo přežít s MIUI, na samsungu taky nee
lokomaster
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hurec 3. 5. 2023 12:00

Jj dobrá volba.
hurec
Mírně pokročilý

Předchozí stránka