Xiaomi 12 lite je o centimetr vyšší, než bych potřeboval (koupil jsem si již S20 FE a říkal si, že těch pár milimetrů není problém a nedokážu jej používat, tak proto řeším náhradu).
Já si zatím vyspecifikoval Morotola Edge 30 Neo, který je menší a zatím jsem nenašel důvod, proč jej nebrat (s vyjímkou jejich UI, protože mnoho let používám pouze Samsung a jejich rozhraní a celou dobu jsem hledal zase Samsung)
-- 16. 5. 2023 13:47 --strny88 píše:Pixel 4a, pixel 5 ( těm končí letos podpora) o něco větší pixel 6a, nadcházející pixel 7a.
Pixel 7a má pravděpodobnou cenu 12.500 Kč. Chápu, že jsou lidi, co si kupují telefony za 40.000 Kč a tak jim připadá částka 12.500 směšná. Pro mě ale telefon nemá takovou hodnotu, abych do něj investoval více, než 10k (a i u této částky si říkám, že je to za telefon dost).
Proto jsem také naznačoval mé potřeby. Má nynější A8 má v Antutu cca 4500 bodů a absolutně nepozoruji, že bych potřeboval něco rychlejšího, takže telefony se stovkami tisíc bodů v Antutu nepotřebuji. Nepotřebuji ani 120 Hz displej, ani dokonalé fotografie.
Kdyby fungoval dobře reproduktor a nabíjení u mé A8, měla čtečku otisků v displeji a třeba navíc bezdrátové nabíjení, je to pro mne dokonalý telefon. Proto se dlouhou dobu koukám po starší S10, nebo Note 10.
-- 16. 5. 2023 13:49 --Lues.deFunes píše:Nesplňuje úplně všechny parametry.
Motorola Edge 30 Neo.
Nedávno jsem Motorola Edge 30 Neo viděl v Datartu, tak jsem si jej měřil se stávajícím telefonem a myslím, že by odpovídal. Pokouším se najít nějakou recenzi (nebo demo) jejich UI, abych si otestoval, ale kromě vystouplých čoček si myslím, že splňuje vše, co hledám.