strny88 píše:Průměrná šestnáctka by šáhla po iPhone. Ten by měla vyžadovat k vánocům od svého nabíječe a ne od fotra. Inteligentnější dcerka si na telefon vydělá a koupí co chce.
Ok, nepatří to sem, ale abych nastínil situaci. Matka ji zemřela cca před třemi lety na mozkovou příhodu, fotr je budiž k ničemu a jelikož nasekal dluhy, chlastal a gembleřil, tak s nimi asi od jejich 5 let nebydlel a byť už maká, tak se stále rád napije a je ve celkých dluzích, které neřeší. Je to člověk, co ani vizuálně nepůsobí moc vábně. Byť o dceru jeví zájem, tak ona se s ním nechce ani vídat.
Ta byla celou základku za outsidera bez kamarádů, jelikož se oblíkala způsobem "kdo co dá" a když si ji přítelkyně po smrti sestry vzala do péče, tak jsem měl pocit, že máme doma dítě z jiné planety, což mám ještě nyní, ale je to lepší.
Je to děcko, co nikdy přímo neřeklo, že by chtělo iphone nebo jinou drahou věc, protože do té doby věděla, že stejně na to nemají peníze. Když se k nám ve 13. nastěhovala, rozbrečela se, když jsme ji do pokoje namontovali lustr za tisícovku, kde si může měnit ovladačem barvy. Pak pár měsíců brečela znovu, když dostala počítač, který potřebovala hlavně do školy a pak o Vánocích dostala "blbé" hodinky od honoru za dvojku a ryčela znovu.
Takže abych Ti odpověděl: naše šestnáctka je krapet podprůměrná, bez nabíječe a byť si nemyslím, že je hloupá, tak bublina, ve které žila, na ni zanechala celkem dost výraznou stopu. A budeme rádi, když nedopadne jako její matka a neskonční s nějakým negramotem v dluzích.
Takže odpověď pro sender21: Do zádele mě nepošle ani kdybych ji dal kalkulačku (snad), ale rád bych za těch pár kaček jako každý "to nejlepší"
Infinix Note 30 Pro teda vůbec neznám. Říkáš, že se vyrovná mobilům okolo 10tis?
Nick Cave: Díky, tam mám trochu obavy z toho zaobleného displeje. Přeci jen ji to občas (na můj vkus často) vypadne z pazourů